VELIKI ŠOK: U snu preminula poznata sportašica (42):’ Nije bila bolesna, niti je imala neke zdravstvene probleme’

VELIKI ŠOK: U snu preminula poznata sportašica (42):’ Nije bila bolesna, niti je imala neke zdravstvene probleme’

Tužne vijesti pogodile su danas svijet sporta, kada se saznalo kako je iznenada, u snu, preminula poznata britanska olimpijka Helen Smith u 42. godini života.

Smith je predstavljala Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. godine i iako nije osvojila medalju, Helen je tijekom karijere osvajala mnoga odličja, a nakon plivačke karijere postala je učiteljica.

Tragedija se dogodila nakon što se Smith vratila kući poslije proslave rođendana njenog brata i otišla spavati, ali se na žalost nikad više nije probudila.

Veliki šok

“Slavili smo Robov rođendan, svi smo bili zajedno i onda je ona otišla u krevet. Šokirani smo. Nije bila bolesna niti je imala neke zdravstvene probleme. Ovo je noćna mora i čekamo da se probudimo, stalno vraćamo film u svojim glavama, ne možemo vjerovati”, izjavila je supruga od Heleninog brata.

“Bila je sjajan motivator, trudila se uvijek iskoristiti svaki trenutak, prva je ustajala ujutro. Izgradila je tu radnu etiku kada se bavila plivanjem, bila je prava podrška svojoj djeci”, ispričala je Nicol.

Otac nesretno preminule Helen Smith, John je objavio tužnu poruku na Facebooku:

“Helen je naša ponos i radost, uvijek je bila nasmijana. Linda i ja ne možemo vjerovati kako je otišla u krevet i više se nije probudila”, još uvijek u šoku napisao je otac preminule plivačice.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x