NAJBOLJI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA tvrdi: OVA 2 ZNAKA će u martu plivati u parama

NAJBOLJI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA tvrdi: OVA 2 ZNAKA će u martu plivati u parama

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa tvrdi da će dva znaka Zodijaka u martu imati sreće više od svih ostalih, kada je reč o finansijama i novcu.

Naime, on ističe da će materijalni aspekt njihovog života biti veoma izražen, i to u pozitivnom smislu, tokom prvog mjeseca proljeća, te da mogu da očekuju neočekivane dobitke.

Horoskop za mart mjesec 2024. godine najviše će obradovati Ovnove i Strijelčeve, kaže Globa.

OVAN

Svaki posao kog se latite urodiće plodom i donijeće odlične rezultate. U martu će vam u ruke “pasti” veliki novac, a najvjerovatnije će izvor biti neko drugi, odnosno nećete ga sami zaraditi. To može da bude vraćanje neočekivanog duga, nasljedstvo od dalekih rođaka, dobitak na lutriji, skup poklon ili nešto tog tipa.


STRELAC
Strijelac će moći da unovči svoj hobi i dobiće priliku da ga pretvori u pravi, unosan posao. Ovo bi za vas mogao da bude posao iz snova, koji će vam doneti bolju zaradu, ali i više radosti. Strijelčevi koji su izrazito vredni i već privređuju veće količine novca, u martu imaju priliku da nagomilaju pravo bogatstvo. Zato iskoristite svaku priliku i uspostavljajte važna poznanstva – sve ovo će vam se isplatiti, piše portal “Kirov”.

Tamara Globa, još jedan poznati ruski astrolog, inače bivša supruga Pavela Globe, navela je da će u martu mjesecu Ribe imati najviše sreće u sveukupnom smislu. Pratiće ih visok nivo energije, imaće mnogo samopouzdanja i zvezde im otvaraju sve puteve.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x