Medicinski centar “Center For New Medicine” iz Kalifornije

Medicinski centar “Center For New Medicine” iz Kalifornije

Medicinski centar “Center For New Medicine” iz Kalifornije čini tim stručnjaka koji su specijalizovani za liječenje i prventivu kancera. Tim predvodi doktorica Li En Koneli koja na zvaničnoj Fejbsuk stranici institucije, ali i na svojoj Instagram stranici objavljuje kratke snimke sa zdravstvenim upustvima, ali i kako treba da se pravilno hranimo.

Li En Koneli iz “Center For New Medicine” u jednoj od svojoj objava na Instagramu napisala je da su dijagnoza kancera ili rani simptomi kancera upozorenje i trenutak za “buđenje” kako bi se uspostavili ispravni mehanizmi u organizmu.

Left to Right- Dr. Lashin, Dr. Roney, Dr. Henderson, Dr. Connealy, Dr. Kim, Dr. Bita, & Dr. Ptak

Posted by Center For New Medicine on Понедељак, 17. јул 2023.

“Naše ćelije neprestano reaguju na okruženje i uvijek mogu da se vrate u normalno stanje, rast tumora može da se ograniči i spriječi. Ali, prije svega moramo da obezbijedimo sebi uslove da kancer ne napreduje”.

Doktorka Li En Koneli vođena ovom idejom počela je da objavljuje šta doručkuje, ruča i večera u toku dana. Prije svega stavlja akcenat na sve neophodne namirnice da bi organizam funkcionisao što bolje.

Za večeru Li je izabrala biftek, sladak japanski krompir i avokado.

U brojnim klipovima dala je primjere ručka koji može da bude i salata u kojoj ima celera, crvenog luka, malo majoneza i senfa sa piletinom. I salatu obično jede sa krekerima ili prepečenim hljebom.

Nekada za ručak jede biftek i rižu sa zelenom salatom.

Kada je doručak u pitanju, povremeno su pržena jaja i tostirani hljeb sa malo zelene salate.

Li En Koneli i njen tim navode da je važno da su način života, ishrana i okruženje jedno od ključnih faktora dobrog zdravlja.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x