Ova 3 horoskopska znaka bi u julu mogla da uđu u OZBILJAN KEŠ: EVO KOME STIŽU PARE!

Ova 3 horoskopska znaka bi u julu mogla da uđu u OZBILJAN KEŠ: EVO KOME STIŽU PARE!

Prema predviđanju astrologa, smiješi se velika sreća pojedinim znacima, posebno kada je u pitanju dobra zarada.

Mjesečni horoskop za jul obećava značajne dobitke za ova tri znaka horoskopa.

Blizanci
Spremite se za nove finansijske planove, Sunce obasjava upravo vašu kuću dobitaka i lične imovine. Međutim, to ne znači da treba već sad da počnete da neumjereno trošite. Naprotiv, možda ćete malo morati i da „stegnete kaiš“, ali samo sredinom mjeseca, a onda vam planete šalju dobre vibracije i lijepe dobitke.

Djevica

Već neko vrijeme nosite teret finansijskih ograničenja, ali uskoro stiže olakšanje. Od sredine mjeseca, oslobodićete se većih dugova ili nekog manjka u budžetu u koje ste nesmotreno upali. Ipak, moguće je da ćete baš oko novca voditi žustre rasprave u kući ili sa partnerom. Ako s nekim dijelite budžet, ovog mjeseca osigurajte ravnopravno opterećenje.

Vaga
Vrijeme je za preokrete u karijeri, a zanimljivo je i da vaš vladalac Venera – od polovine jula – boravi u vašoj kući avanture. Mjesečni horoskop za jul vama najavljuje mogućnost veze posla i egzotičnih destinacija. Ne zaboravite da dobitak nije uvijek samo novčani – moguće je fantastično putovanje, kao i da ono rezultira budućom visokom zaradom, prenosi Luftika.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x