“ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA!” Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, Ceca zabrinuta – zahtijeva od porodice samo jedno

“ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA!” Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, Ceca zabrinuta – zahtijeva od porodice samo jedno

Mlada muzička zvijezda i kćerka pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, izgubila je bebu samo nekoliko nedjelja nakon što je javnost obavijestila da je u drugom stanju, a sada najbliži navodno ne mogu da je izvuku iz depresije. Tužne vijesti na Instagramu objavio je njen dečko Nemanja Gudelj, koji je sve zamolio da poštuju njihovu privatnost u teškim trenucima, a on se ne odvaja od Anastasije, koja svakodnevno insistira da se vrati u Beograd da bi bila s majkom i ostatkom rodbine.

– Anastasija je van sebe otkako je saznala da je izgubila bebu. Normalno je da se tako oseća, svi su svesni da joj treba vremena da sve svari i da se ponovo podigne, ali ona jedva da progovara. Nemanja je sve vreme uz nju, pokušava da je izvede negde u prirodu da o svemu razgovaraju, ali ona ne izlazi iz sobe. Povukla se i samo priča: “Kada mogu prvim letom za Beograd” – priča dobro upućeni izvor i dalje otkriva da je Anastasiji sad podrška najbližih najpotrebnija:

– Anastasija je i pre trudnoće i tokom iste bila odvojena od porodice. Sad niko više ni ne spominje papire, koje je morala da čeka da ostane tamo. Sve joj je to sad nebitno. Ona hoće da je sada blizu majke, brata i tetke. Mnogo je vezana za Veljkovu decu, samo priča kako želi da ih zagrli i Gudelju je teško da to sve sluša. Stalno ih gleda preko video-poziva. Nemanju najviše plaši sad što Anastasija slabo jede, sve vreme je potištena, pa je i on mnoge obaveze otkazao. I njemu je teško, ali on to ne pokazuje, trudi se da ostane jak i zbog nje, nastoji da što manje informacija ode u javnost.

Inače, sportistu je tužna vijest zatekla tik pred veliki meč u karijeri, pred finale lige Evrope, u kom Sevilja igra protiv Rome. S druge strane, Anastasija je odmah ugasila Instagram profil i planira da se na neko vreme skroz povuče iz javnosti.

Foto: Instagram Printscreen/raznatovicanastasija/nemanjagudelj

Ovim povodom novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Ražnatovićkom, ali se ona nije javljala na pozive.

Ceca svaku priliku koristi da Anastasiji objasni da ne treba da prenagljuje s odlukama i da je normalno da se osjeća depresivno, pa pokušava da je nagovori da još ne dolazi u Beograd.

Foto: ATA Images

– Ceca i Anastasija su non-stop na video-pozivu. Ona traži da joj pokaže bratance, priča sa svima u kući i zove ih da opet dođu u Španiju. Ceca priča ćerki da će sve da se reši, da se takve stvari dešavaju i da je normalno da tuguje, ali ne sme toliko da klone da sebi ne ugrozi zdravlje jer odbija da jede – otkrio je izvor za “Republiku.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x