EVO KAKO DA JEDETE SVE I DA SMRŠATE: Treba da uradite samo jednu stvar prije jela, doktor Filgud otkrio caku koja svima pomaže

EVO KAKO DA JEDETE SVE I DA SMRŠATE: Treba da uradite samo jednu stvar prije jela, doktor Filgud otkrio caku koja svima pomaže

Svi koji imaju višak kilograma sanjaju o tome da mogu da jedu sve, a da se kilogrami istovremeno tope.

Saša Plećević poznatiji kao dr Filgud je u Vikendu na K1 objasnio da je to zaista moguće, a sve što treba da je da prije jela izmerite koliko ćete pojesti, ali ne pomoću vage.

Dr Filgud je zatim objasnio na koji način treba da mjerite namirnice šakom.

Za doručak Natalija uzme dvije poluzatvorene šake povrća, isječeš, djevojke preliju kašičicom maslinovog ulja, muškarci kašikom. Pored toga uzmete parče mesa veličine i debljine svog dlana. Uzmete parče hljeba veličine i širine svog dlana”.

Za užinu preporučuje da pojedete jednu jabuku, a ručak opet mjerite dlanom – salatu, hjleb i parče mesa.

Za užinu oko šest potaž od povrća, za večeru dvije poluzatvorene šake salate, parče sira veličine i debljine dlana, bez ugljenih hidrata uveče od sedam. Pijete dovoljno vode i to je to”.

Dr Filgud je na kraju poručio i da je “fizička aktivnost majka”, te preporučio sat vremena brze šetnje dnevno, a kao drugu najvažniju stvar je naveo: “Jedite sve, ali žvaćite hranu”.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x