MJESEC ULAZI U ŠKORPIJU, 3 ZNAKA NEKA SE PAZE: Za njih se sprema katastrofa, sve ono što ih PLAŠI isplivava na POVRŠINU

MJESEC ULAZI U ŠKORPIJU, 3 ZNAKA NEKA SE PAZE: Za njih se sprema katastrofa, sve ono što ih PLAŠI isplivava na POVRŠINU

Mjesec u Škorpiji je u znaku svog pada, tamno mjesto gdje emocije mogu biti pomiješane i strahovi naglašeniji, strepnja, strah za bližnje, strah od budućnosti, bolesti ili mogućih nepredviđenih, loših situacija.

Poenta ovog aspekta je da iz sebe, iz najtamnijih i najskrivenijih dijelova možemo na površinu da izvučemo sve ono sto nas plaši, da objasnimo sebi, jer Merkur u Raku sada može jako dobro da prođe kroz emocije i da pronađe to mjesto blokade, da racionalizuje sada taj strah koji nije nikada prevaziđen.

Tajne i transformacija

Mjesec u Škorpiji naglašava naše strasti, tajne, i transformaciju. Može nas natjerati da dublje istražujemo naše emocije i da budemo otvoreniji za iscjeljenje i transformaciju. Ovaj položaj Mjeseca takođe može produbiti našu intuiciju i senzitivnost, čineći nas sposobnim da osjetimo suptilne vibracije i energije oko nas.

Ipak, Mjesec u Škorpiji može donijeti i izazove. Ovaj položaj može ojačati osjećaj ljubomore, posesivnosti i osvetoljubivosti. Može se javiti i pretjerana emotivna reaktivnost i potreba za kontrolom. Važno je naučiti kako kanalisati ovu intenzivnu energiju na konstruktivan način i pronaći balans između strasti i emotivne stabilnosti.

Suočavanje sa strahovima

U astrologiji, Mjesec predstavlja naše emocionalne potrebe, instinkte i reakcije. Kada se nalazi u Škorpiji, ove karakteristike dobijaju dublju i intenzivniju dimenziju. Ovaj period može biti povoljan za dubinsko istraživanje naših unutrašnjih procesa, suočavanje sa svojim strahovima i transformaciju naših emocionalnih obrasaca.

Rad na sebi, na svojim emocijama bio bi sada najbolji izbor, jer sada možemo da dođemo do svega onoga sto nas koči, blokira, da istinski budemo sretni.

Ovaj uticaj najviše će osjetiti vodeni znaci (Rak, Škorpija i Ribe), ali i svi oni koji imaju Mjesec ili Merkur u vodenim znacima Zodijaka.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x