PROGANJA GA PROŠLOST: Car U Očaju Zbog Svega Što Se Sručilo Na Njega: Obratio Se Javnosti

PROGANJA GA PROŠLOST: Car U Očaju Zbog Svega Što Se Sručilo Na Njega: Obratio Se Javnosti

Filip Car odmara u Crikvenici zajedno sa svojom djevojkom Aleksandrom Nikolić. Iako se ovaj rijaliti par posvađao prije samo dva dana, čini se da su uspjeli da riješe svoje nesuglasice.

Car, osim što odmara od svoje kontroverzne karijere, on provodi vrijeme sa svojim nećakom. pogled na nećaka mu očigledno budi nostalgiju prema prošlosti.

Filip CarFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

On je na svom Instagram nalogu podijelio sliku svojih igračaka koji su podsjetili Cara na djetinjstvo.

Možda je teško povjerovati, ali ovaj bivši zadrugar je prije samo 20 godina bio djetence koje je voljelo da se igra sa Betmenom i sa formulama.

– Moje igračke stare preko 20 godina i nove Lukine, moje mu nisu interesantne, ali su autentičnije – smatra car.

Filip CarFoto: Instagram printscreen/filip_car_capo_ck

Aleks Nikolić i Filip Car nastavljaju po starom?

Iako su u medijima tvrdili da se više ne svađaju, Filip Car i Aleksandra Nikolić nastavljaju da se svađaju. Gledaoci su gledajući Zadrugu prisustvovali teškim i žestokim svađama. Car je optuživao svoju djevojku da flertuje sa momcima i zbog, navodne, prošlosti, dok je Aleks tvrdila da momka iz Crikvenice uzbuđuju transse**ualci i da, navodno, koristi narkotike. Naravno, u trenucima kada su bili u miru pokazivali su veliku ljubav i pažnju. Oni su se od trenutka kada su napustili Zadrugu već dva puta brisali sa Instagrama, ali je njihova ljubav očigledno pobjeđivala, pa su sada opet u ljubavi.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x