OTKRIVENO KO JE DJEČAK (11) KOJI SE UTOPIO DANAS U GRČKOJ: Dijete Je Sin Poznatog Glumca, STRADAO POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA

OTKRIVENO KO JE DJEČAK (11) KOJI SE UTOPIO DANAS U GRČKOJ: Dijete Je Sin Poznatog Glumca, STRADAO POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA

Nepojmljiva tragedija zadesila je porodicu grčkog glumca Odiseja Stamoulisa, čiji je sin (11) u četvrtak uveče pronađen mrtav na plaži Plaka u Fornoi Korseonu. Dečak je preminuo pod okolnostima koje još nisu razjašnjene u moru. Pretpostavlja se da se zapetljao u ribarske mreže, no to još nije zvanično potvrđeno.

Dijete je napustilo kuću oko 14:00 sati, ali se nije vratio. Njegova majka postala je zabrinuta jer se sin nije dugo pojavio i obavijestila je nadležne, prijavivši ga kao nestalog.

Odmah je pokrenuta potraga, a nešto poslije 20:00 sati susjed je pronašao tijelo djeteta bez znakova života. Dijete je sin poznatog grčkog glumca, a majka djeteta je iznajmljivala sobe na otoku. Roditelji djeteta su razvedeni, ali je otac redovito posjećivao sina na otoku.

U jednom intervjuu je govorio o svom iskustvu očinstva: “To je doista nevjerojatno. Pogotovo muškarci prije nego postanu očevi, ne shvaćaju koliko je to nevjerojatno. S pojavom moga djeteta, sve drugo postaje manje važno. Ni uloge, ni uspjesi, ni novac…”

Jedanaestogodišnje dijete je prevezeno vozilom Hitne pomoći u seosku kliniku na otoku gdje je proglašena smrt. Očekuje se da će tijelo biti prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do smrti.

Izvor: Thetoc.gr

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x