POLICAJKA DŽENANA OBJAVILA SLIKU UBIJENE NIZAME: Još Je Napisala I Posvetu, Evo Šta Je Rekla:

POLICAJKA DŽENANA OBJAVILA SLIKU UBIJENE NIZAME: Još Je Napisala I Posvetu, Evo Šta Je Rekla:

Policijska službenica Dženans S. sumnjiči se da je svom navodnom ljubavniku, trosktrukom Nerminu Sulejmanoviću, odala lokaciju njegove supruge i njihove bebe i time im ugrozila živote. Da sve bude još gore, ona je na Fejsbuku objavila njenu fotografiju!

Sulejmanović, inače bodibilder koji je bio poznati personalni trener u Gradačcu, u petak je  svoju suprugu Nizamu dok je sve to prenosio u Instragram lajvu, a onda još dva muškarca, oca i sina iz Tutina. On je u svom krvavom piru tanio još 3 osobe.

Nizama je četiri dana pre oa prijavila nasilnika policiji i sakrila se kod svoje tetke u stan, a policija je zahtjev za zabranu prilaska predala sudu koji je odbio da odredi ovu mjeru.

on je pronašao Nizamu, oteo nju i dijete

Pored Sulejmanovića, još dvije žene osetile su ogromnu mržnju naroda iz cijelog regiona. Dženana S. policajka za koju se sumnja da mu je odala Nizamino mjesto boravka i sudija Lejla S. koja nije odredila mjeru zabrane prilaska.

Ono što je dodatko razbesnelo sve jeste objava policajke. Ona je objavila njenu crno-bijelu sliku i napisala “Nizama Hećimović! I ime i prezime, od krvi i mesa, sa srcem i dušom…”.

Nizama Hećimović

Dženana se, inače, predstavlja kao borac za prava žena i protiv porodičnog nasilja, te su korisnici društvenim mreža kivni na dvoličnost i činjenicu da je upravo ona pomogla monstrumu da presudi svojoj ženi

Policajka se trenutno nalazi van granica BiH odnosno na ljetovanju u Italji, sada prijeti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x