VISOKOPOZICIONIRANI INSPEKTOR POMAGAO UBICI IZ GRADAČCA? Jezivi detalji iz istrage: Kćerka komandira se hvalila kako…

VISOKOPOZICIONIRANI INSPEKTOR POMAGAO UBICI IZ GRADAČCA? Jezivi detalji iz istrage: Kćerka komandira se hvalila kako…

Policija i tužilaštvo vode istragu protiv inspekora policije zbog sumnje da je imao kontakte sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Avaz navodi da je u pitanju visokopozicionirani inspektor iz policijske stanice Gradačac za koga istražitelji sumnjaju da je duže vrijeme bio u kontaktu sa Sulejmanovićem. Inspektor i Sulejmanović su navodno zajedno trenirali u teretani, a monstrum mu je neko vrijeme bio i lični trener

Kćerka osumnjičenog inspektora, kako navode lokalni mediji, takođe je bila prijateljica sa Sulejmanovićem, ali je nakon monstruoznog zločina izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža.

Redakcija portala Crna-Hronika nezvanično saznaje da se lćerka “samostalnog inspektora i komandira policije” hvalila na društvenim mrežama kako pije kafu sa Sulejmanovićem.

Ured glavnog tužioca i Uprava policije MUP-a TK, podsjetimo, održali su u ponedjeljak hitan sastanak na kome je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim krivičnim djelom nasilje u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je Sulejmanović ubio u prenosu uživo na Instagramu.

Pokrenuta je opsežna istraga kako bi se utvrdilo da li je neko iz vrha policije sarađivao sa Sulejmanovićem, koji je odavno poznat kao osoba iz kriminogene sredine, a kamoli da li je pomogao vezano za slučaj Nizame Hećimović.

MUP TK zbog istrage ne želi otkrivati detalje
Za Avaz je nezvanično potvrđeno da je trostruki ubica bio u ljubavnoj vezi s policajkom Dženanom S. (22) za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama s kćerkicom.

Policajka se inače nalazi van granica BiH odnosno na ljetovanju u Italiji.

Porodica ubijene žene odmah nakon ubistva javno je objavila fotografiju Dženane S. koju je optužila da je javila Sulejmanoviću da se Nizama sa djetetom krije kod tetke.

Nermin Sulejmanović, podsjetimo, ubio je suprugu Nizamu Hećimović u petak u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom je otišao do grada i usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedjeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Đengiza i Denisa ispratilo je na vječni počinak više stotine građana Gradačca u utorak.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x