STIŽE NIKAD JAČI RETROGRADNI MERKUR 23. AVGUSTA: Ovi znakovi neće biti pošteđeni KRIZE, a sve LAŽI će biti razotkrivene

STIŽE NIKAD JAČI RETROGRADNI MERKUR 23. AVGUSTA: Ovi znakovi neće biti pošteđeni KRIZE, a sve LAŽI će biti razotkrivene

Za sve one koje vole da čuju savjete astrologa, dobro se pripremite jer od 23. avgusta počinje retrogradni Merkur koji će mnogim znacima pomrsiti konce.

Veoma intenzivan retrogradni Merkur počinje 23. avgusta i završava se 15. septembra, a nijedan znak neće biti pošteđen njegovog uticaja!

Biće u znaku Djevice, te će u fokusu biti nezavršeni poslovi i finansije.

Ljudi rođeni u ovom znaku ovično su fokusirani na detalje i sitnice i praktični kada je riječ o poslu i završavanju zadataka, a skloni su da završe sve što su započeli. Zahvaljujući svojoj istrajnosti, ispunjavaju sve ciljeve.

Ukoliko se u narednom periodu osjetite umorno i dezorijentisano, kao da niste sasvim svoji, postoji velika vjerovatnoća da će to biti pod dejstvom retrogradnog Merkura.

Za većinu znakova Zodijaka nastupiće “komunikaciona kriza” – bukvalno ćete imati poteškoće u razgovoru i odnosu s drugima, a mogle bi da nastupe i smetnje u vidu kasno dobijenih i pogrešno protumačenih poruka.

Pošto retrogradnost Merkura sada počinje u Djevici, promjenljivom zemaljskom znaku povezanom s logikom, napornim radom, zdravljem, analizom, kompetencijom i inteligencijom, to bi moglo da dovede do toga da se ostvarenje vaših planova zaustavi naglo.

Iako Merkur tehnički vlada Djevicom, što umanjuje dio negativnog uticaja (baš zato ovaj retrogradni Merkur neće biti toliko snažan kao raniji ove godine), možete očekivati da će vas ovo iskustvo primorati da se vratite osnovama i ponovo izgradite svoj Univerzum.

Vrijeme je da stvari budu efikasnije i bolje organizovane jer Djevica žudi za smislenošću.

Očekuje se da će ovaj retrogradni Merkur najviše uticati na putovanje, obrazovanje i način na koji se prepuštamo iskustvima jer počinje na 21. stepenu (stepenu Strijelca). On izaziva glad za znanjem i dobro zasluženim prosvetljenjima, pa ćete tokom ove retrogradnosti moći malo da se isključite iz spoljnog svijeta i nađete put ka unutrašnjem “ja”. Usput biste mogli da otkrijete ponešto novo o sebi.

Na samom završetku čekaju vas intenzivne emocije i naleti strasti, dok ćete se zbog osmog stepena Škorpije naći licem u lice s tajnom koja može da vam promijeni život. Možete očekivati da će isplivati neke potisnute informacije, da će laži biti razotkrivene i da će konačno sve biti jasno. Iako će možda boljeti neka saznanja, ona su vam neophodna da biste bili “mirne duše” i otvorenih očiju i kako biste sagledali stvari realno.

Ne ignorišite ono što ne želite da vidite jer će vas samo istina zaista osloboditi.

Znakovi na koje će najviše uticati su Djevica, Strijelac i Ribe

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x