KAZNA ZA MILJANU OD PRODUKCIJE, A ELITA JOŠ NIJE NI POČELA: Evo šta je otkrila sinoć – a nije smjela

KAZNA ZA MILJANU OD PRODUKCIJE, A ELITA JOŠ NIJE NI POČELA: Evo šta je otkrila sinoć – a nije smjela

Nije mogla da izdrži!

Rijaliti zvezdu Miljanu Kulić, pratimo već godinama unazad na malim ekranima, ona je tokom boravka u “Parovima” ušla u vezu sa Ivanom Marinkovićem s kojim ima četvorogodišnjeg sina Željka.

Posljednjih šest sezona ona je učesnica rijalitija “Zadruga” u kojem je u jednom trenutku boravila sa majkom Marijom Kulić, sinom i bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem.

Ona je sinoć gostovala u emisiji “Narod pita” i otkrila da je jedan od učesnika “Elite”.

– Ja sam danas u 17.30 potpisala ugovor za “Elitu”, neka me kazne. Ulazim od početka, pričaćemo o apsolutno svemu! Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu – rekla je Miljana.

Podsjetimo se, Miljana je još prije mjesec dana dala intervju za Srbija danas portal, u kom je iznijela koji će joj uslovi biti ukoliko uđe u ovu sezonu, a jedan od njih je svakako viđanje sa Željkom.

Cecina kćerka Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj zavjetovali su se u tajnosti na vječnu ljubav pred Bogom.

Anastasija i Nemanja su sudbonosno “da” izgovorili u manastiru Rajinovac nedaleko od srpske prestonice.

Anastasija je blistala u svedenoj, bijeloj haljini, koja je bila preko jednog ramena, dok je na krajevima imala karnere, što se mnogima dopalo.

Ražnatovićeva je za ovu posebnu životnu priliku ponijela haljinu marke “Lanvin”, a za nju je izdvojila paprenih 2. 559 evura, piše “Telegraf”.

Podsjećanja radi, Gudelj je izabrao burme luksuznog brenda “Cartier”, čiji komadi nakita koštaju papreno. Na njihovom zvaničnom sajtu piše da jedan prsten košta 1.940 dolara, što je oko 1.786 eura. Za dve burme mladoženja je iskeširao oko 3.572 eura, koliko i košta jedan prosečan automobil, pisao je Alo.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x