Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Damjana O. za kojim su intenzivno tragali od ponedjeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevjenčanu suprugu K.M.

Kako smo već prenijeli, on ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremsko-mitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident, a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija spriječena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je otjerao nasilnika, a snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

af0a729e-dcda-4220-9664-99d727c87dd4

Podsjetimo, muškarac koji je otjerao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta, kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

– Zalijepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa ljekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu – napisao je ispod snimka heroj koji je spriječio tragediju, piše Blic.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x