DJEVOJČICA SE IGRALA NAPOLJU, A ONDA JE MAMA UGLEDALA NJENU FIRZURU: Od prizora je VRISNULA, malena NIJE SVJESNA…

DJEVOJČICA SE IGRALA NAPOLJU, A ONDA JE MAMA UGLEDALA NJENU FIRZURU: Od prizora je VRISNULA, malena NIJE SVJESNA…

Dječije igre često nisu tako bezazlene. Mališanima će sve i svašta pasti na pamet. U to se uvjerila jedna mama kad se njena kćerkica pojavila pred njom sa novom frizurom.

Majka je vrisnula od šoka kad je ugledala novu frizuru svoje djevojčice. Međutim, malena je mami objasnila da joj se ova frizura baš dopada, ne sluteći kakav problem je napravila sebi u kosu uplela čičak.

Čičak je korov koji raste pored puta, na livadama i po parkovima a kad se jednom upetlja u kosu teško ga je ukloniti. Očajna majka postavila je na Tik Toku snimak svoje kćerke koja je sama sebu uplela čičak u vlasi potpuno oduševljena novom fruzurom.

Kako je objasnila djevojčica je u parku pronašla čičak, dopao joj se pa je riješila da ga iskoristi kao ukras za kosu.

– Mislim da se njoj dopala frizura, ali kad je pokušala je da skloni jedan čičak shvatila je koliko je to boli. Tek tada je došla kod mene i tražila da joj čičak izvadim iz kose – napisala je mama.

https://www.tiktok.com/embed/v2/7269423119796849962?lang=en-US&referrer=https%3A%2F%2Fnovi.ba%2Fclanak%2F410907%2Fdjevojcica-se-igrala-napolju-a-onda-je-mama-ugledala-njenu-firzuru-od-prizora-je-vrisnula-malena-nije-svjesna%3Ffbclid%3DIwAR0b–Y1IUdE_WJC_i53-gW7mjeyeXWnfF_4JcHuSEunaqC61gU5VqRmBjo

Uslijedili su brojni komentari na njen post.

– O Bože. Osjećam bol na samu pomisao da ovo skidam sa kose.

– Djeca su toliko slatka, često ni sama ne znaju u šta se upuštaju.

– Vaša kćerka ima umjetnički dar, pogledajte kako je to lijepo rasporedila po kosi.

– Radila sam ovo kada sam bila njenih godina. Sjećam se da je moja jadna dadilja plakala kad je trebalo to da mi izvadi iz kose – bili su neki od komentara.

Većina se prisjetila djetinjstva i koliko su traumatično prihvatali problem koji je njihovoj kosi stvarao čičak. Neke je nasmijala izjava djvojčice koja u snimku koja kaže kako se njoj to “sviđa” i da ih je našla na travi. Ipak, oni koji su nekada imali čičak u kosi dobro znaju koliko je teško i bolno izvaditi ih kad se umrse u vlasi, pa je često šišanje jedini način da se otarase čička.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x