STRAVIČAN PRIZOR: Spasilac na bazenu brutalno gurnuo čovjeka sa skakaonice, pao sa deset metara (VIDEO)

STRAVIČAN PRIZOR: Spasilac na bazenu brutalno gurnuo čovjeka sa skakaonice, pao sa deset metara (VIDEO)

Spasilac na jednom bazenu u Austriji našao se pred velikom osudom javnosti nakon što je doslovno gurnuo jednog mladića sa skakaonice visoke deset metara.

Incident koji je odigrao 13. augusta na opštinskom bazenu Stejer u Austriji, postao je viralan na društvenim mrežama, a sam čim šokirao je austrijsku javnost. Usljed samog bizarnog i opasnog čina, pokrenuta je i istraga.

Video koji se širi društvenim mrežama pokazuje mlađeg muškarca kako se drži za ogradu na skakaonici, dok ga spasilac nogom gura u leđa i čovjek je potom pao sa 10 metara visokog skakačkog tornja, piše portal OÖNachrichten.

Spasilac je u međuvremenu ispitan, uputio je javno izvinjenje i kazao je kako mu je jasno da njegov postupak nije bio u redu. Kakve ga sankcije čekaju, trebalo bi biti jasnije idućih dana, a još nije sasvim jasno što je prethodilo bizarnom incidentu.

Prema izjavama svjedoka, mladić je predugo stajao na skakaonici pošto ga je uhvatio strah. Nakon nekoliko trenutaka, njemu je prišao spasilac i gurnuo ga je sa skakaonice visoke 10 metara.

https://www.facebook.com/gabi.kwiatkowski?ref=embed_video

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x