MOJA VOLJENA VERA SE OBJESILA: Mladić Prijavio Kad Su Vidjeli Njeno Tijelo Policajci Ga Odmah Uhapsili

MOJA VOLJENA VERA SE OBJESILA: Mladić Prijavio Kad Su Vidjeli Njeno Tijelo Policajci Ga Odmah Uhapsili

Smrt 25-godišnjakinje u oblasti Кatanije u Italiji je misterija, a policija istražuje . Vera Skopjo, djevojka iz Moldavije, pronađena je obješena u seoskoj kući u kojoj je živjela, u okrugu između Ramake i Paternoa. Tužilaštvo je otvorilo dosije.

Trenutno su uhapšene dvije osobe: njen saputnik, rumunski radnik, i njegov sunarodnik. Prema istražiteljima, dvojica muškaraca su umiješani u smrt mlade žene.

Saputnik je bio taj koji je prijavio smrt. On je pozvao policiju i rekao: “Brzo dođite, moja vjerenica, moja voljena Vera se objesila!”

Verzija po kojoj je Vera izvršila samoubistvo, međutim, nije ubijedila karabinjere, koji su odlučili da uhapse njega i njegovog prijatelja, takođe stranca, koji mu je možda pomogao da izvrši ubistvo, piše Blic.

Policija vjeruje da je djevojka bila mrtva prije vješanja. Biće naložena obdukcija tijela Vere Skopjo kako bi se razjasnio uzrok smrti.

Кonopac je, prema policiji, bio pretanak da izdrži njenu težinu, a na tijelu su bile vidljive modrice i krvave rane.

Ovi elementi su doveli do hapšenja 33-godišnjeg radnika Georgea Kiprijana Apetreija i njegovog 31-godišnjeg saučesnika Кostela Balana.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x