ZVANIČNO POMIRENJE, SAMO 4 DANA PRIJE ZADRUGE: Shvatio sam da VOLIM SAMO JEDNU! JANJUŠ kasno sinoć objavio zajedničku sliku i sve ŠOKIRAO

ZVANIČNO POMIRENJE, SAMO 4 DANA PRIJE ZADRUGE: Shvatio sam da VOLIM SAMO JEDNU! JANJUŠ kasno sinoć objavio zajedničku sliku i sve ŠOKIRAO

Četiri dana ostalo je do početka emitovanja “Elite”, novog Pinkovog TV projekta, a milione gledalaca obradovala je zvanična potvrda učešća bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša!

Kako je rekao, ni ovaj put nije mogao da odbije primamljivu ponudu za učešće u “Eliti”, a glavno pitanje koje mu se postavlja otkako je izašao iz šeste sezone “Zadruge” jeste da li se zvanično pomirio s bivšom suprugom Enom i u kakvom su sada odnosu.

Njegove emotivne objave na društvenim mrežama navele su mnoge da pomisle da su Ena i Janjuš ponovo u ljubavi, dok su drugi, pak, tumačili da su u sjajnom, ali prijateljskom odnosu zbog ćerke Krune, kojima je oboma centar sveta. Iako Janjuš posljednjih nedjelja ništa nije želeo da precizira u javnosti, već je samo govorio da “sve ide u smeru u kom treba”, čini se da je novim objavama na Instagramu, samo četiri dana uoči ulaska u “Elitu”, mnogima razriješio nedoumicu.

On je kasno noćas objavio zajedničku porodičnu fotografiju s putovanja, a potom nikad direktnije priznanje o svojim osjećanjima.

– Da nisam bio sa toliko žena, nikada ne bih znao da samo jednu volim – poručio je Janjuš, a svima je bilo jasno da je riječ o Eni.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x