Ruski astrolog tvrdi da će OVA 3 ZNAKA U SEPTEMBRU PLIVATI U PARAMA: Očekuje ih FINANSIJSKA BOMBA i nikad više novca!

Ruski astrolog tvrdi da će OVA 3 ZNAKA U SEPTEMBRU PLIVATI U PARAMA: Očekuje ih FINANSIJSKA BOMBA i nikad više novca!

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama zovu “specijalista za zvijezde”, a tvrde da ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Globa je veoma aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i pitak način u svega par rečenica najavljuje šta čeka svaki znak Zodijaka na mjesečno, nedeljnom, pa i dnevnom nivou. 

OVAN

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

BLIZANCI
Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvijezda: oni definitivno znaju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmijehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mjesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

STRIJELAC
Sudbina je za Strijelčeve priprepimala poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x