DODIK JAVNO PONIŽEN: UZ NEGODOVANJE, ZVIŽDUKE I POVIKE “UAAA” PREDSJEDNIK RS-A IZVIŽDAN KOD ZVORNIKA: Pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

DODIK JAVNO PONIŽEN: UZ NEGODOVANJE, ZVIŽDUKE I POVIKE “UAAA” PREDSJEDNIK RS-A IZVIŽDAN KOD ZVORNIKA: Pogledajte njegovu reakciju (VIDEO)

Predsjenik RS-a Milorad Dodik pojavio se na jagnjijadi u Borogovu između Osmaka i Zvornika, te je u jednom trenutku obilazio stolove prisutnih.

Nije očekivao Jelenu Trivić i njene pristalice, pa je otišao dalje. Izostala mu je dobrodošlica, a i ispraćen je uz negodovanje, zvižduke i povike uaaaa… Bilo je i dobacivanja da on nije predsjednik…

Ipak utjehu je našao u šatoru, gdje su bile njegove pristalice. Međutim, očigledno vidno nezadovoljan, Dodik je brzo napustio taj skup, javlja BN Televizija.

https://youtube.com/watch?v=Or5LWygGofQ

Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku

Let avio-kompanije Turkish Airlines na liniji Istanbul-Cirih, vanredno je u 14:45 časova sletio u Beograd zbog medicinskih razloga, potvrđeno je za Telegraf sa Aerodroma “Nikola Tesla”

Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje putnika kojem je potrebna medicinska pomoć je u toku.

U međuvremenu, putnici su u avionu, gdie čekaju dalje informacije od avio-kompanije o nastavku putovanja ka odredištu.

Podsietimo, avion je uspješno sletio iz drugog puta i parkiran je na B platformu, a kako Telegraf.rs saznaje nalazio se iznad Temišvara kada je odlučio da skrene. Na osnovu radarske slike čini se savim normalno, rekao sagovornik Telegrafa.

Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspio da sleti iz prvog puta.

Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspješno sletio. Sve vrijeme točkovi su bili otvoreni.

Ljudi koji su svjedočili ovom prizoru, sve vrijeme su na društvenim mrežama dijelili slike i snimke aviona koji je pokušavao da sleti.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x