MARIJA BULAT U INVALIDSKIM KOLICIMA! Potresnom objavom tjera SUZE NA LICE, objavljena i FOTOGRAFIJA kako izgleda sada TUGA

MARIJA BULAT U INVALIDSKIM KOLICIMA! Potresnom objavom tjera SUZE NA LICE, objavljena i FOTOGRAFIJA kako izgleda sada TUGA

Supruga pjevača Marka Bulata, Marija Bulat, bori se sa teškom bolešću, a sada je sve zabrinula kada je objavila fotografiju iz bolnice.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz invalidskih kolica i opisom rastužila mnoge.

– Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izliječi me. Iscijeli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kisa i snijegovi zatrpaju u čoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svijetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje produ i ostanu zivopisne duge poslije teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa – započela je Marija objavu:

– Zakrvavljenih usana od pozude i mirisnih vlasi na glavi, spremnih da osjete tvoje ruke dok ih mrse. Voljeću te ujutro. I u podne. Voljeću te i kad me ima i kad me nema. l kad ne budeš voleo sam sebe. Čekaću, voleću te i kad prođu tuge. I kad je sreća, voljećemo se onda kad je sve predivno. Onda kad je sve tmurno. Onda kad lete oblaci u smjeru u kojem mi želimo. Kad nam se prsti isprepleću u simfoniiama života i ljubavi, dok sreća lebdi nad glavama. Voljećemo se. Onda kad padnemo.Onda kad ustanemo. Kada imamo toliko da ne znamo šta ćemo. Kada nemamo ništa, pa ne znamo sta ćemo. Kada nas sastave juzine, a rastave košave. Voljećemo se. U dobru i zlu. U svakom novom danu. U bogatstvu. U siromaštvu. I kad nam se tijela udalje, duše će ostati sastavljene. Za neka bolja sutra. Proći te se loše. Najbolje će nam tek doći, a tebi preostaje samo jedno. Voli me – završila je objavu Marija Bulat.

Podsjetimo, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pjevač joj je u teškim trenucima najveća podrška.

Marija Bulat u invalidskim kolicima

Espreso

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x