OVO JE ISTA ŽENA I DESNO I LIJEVO: Slike prije i poslije plastičnih operacija šokirale svijet – ČEKAJTE DA VIDITE BROJ 3!

OVO JE ISTA ŽENA I DESNO I LIJEVO: Slike prije i poslije plastičnih operacija šokirale svijet – ČEKAJTE DA VIDITE BROJ 3!

Plastična kirurgija područje je koje ljudi sve češće korsite. Od jednostavnih kozmetičkih poboljšanja koja obećavaju obnovljeni osjećaj samopouzdanja do rekonstruktivnih postupaka koji potpuno transformiraju osobu do neprepoznatljivosti, svako može naći nešto za sebe.

Fotografije ove žene prije i poslije plastičnih operacija postale su viralne na TikToku i Instagramu.

Kirurg iz Turske tvrdi da je samo riječ o rezultatima brojnih operacija provedenih u razdoblju od dvije godine, prenosi Klix.ba.

Na prvoj fotografiji prikazana je 68-godišnja žena koja nosi ljubičastu maramu na glavi, otkrivajući njezin prirodni izgled, karakteriziran tipičnim znakovima starenja koji bi se očekivali kod žene njezinih godina.

Međutim, na fotografiji “poslije”, navodno snimljenoj nakon višestrukih operacija, žena izgleda kao da je izgubila više od dvadeset godina.

https://www.instagram.com/p/CxBLwYhqr84

Naša draga pacijentica gospođa Dilek nakon dvije godine operacija rinoplastike, face liftinga i blefaroplastike. Čekam vaše komentare,” napisao je kirurg koji se potpisuje kao Dr. May.

Korisnici društvenih mreža požurili su s komentarima kako bi podijelili svoju nevjericu, a jedna osoba je napisala: “To su mama i kćerka, nema šanse da je to ona.”

Drugi je komentirao: “Kako je ovo moguće? Nos se potpuno promijenio. To su različite osobe”.

Javili su se i oni koji vjeruju u magične rezultate plastične kirurgije.

“Ovo izgleda sjajno. Kad neko zna šta radi, rezultat ne može izostati”, “Nos je odlično urađen, izgleda predivno”, komentirali su.

Inače, dr. May na društvenim mrežama ima gotovo pola miliona pratitelja, a pacijenti mu dolaze iz cijelog svijeta.

https://www.instagram.com/p/Cu4wZ35qX-l

Fotografije rezultata njegovih operacija redovno skupljaju hiljade lajkova.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x