POSLJEDNJA OBJAVA POGINULOG KAMERMANA LEDI KRV U ŽILAMA! Samo sat vremena prije stravične tragedije podijelio je bolan snimak! (VIDEO)

POSLJEDNJA OBJAVA POGINULOG KAMERMANA LEDI KRV U ŽILAMA! Samo sat vremena prije stravične tragedije podijelio je bolan snimak! (VIDEO)

Nastradali kamerman Igor T. samo sat vremena prije stravične nesreće objavio je snimak sa veselja, nije ni slutio šta će se dogoditi.

Stravična tragedija dogodila se danas na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su povrijeđene

Nastradao je kamerman Igor T. (28), dok su trojica njegovih kolega prevezeni u užičku bolnicu. Do nesreće je došlo kada je automobil kojim je upravljao Igor T. obilazio svadbenu kolonu i u direktnom sudaru sa kamionom podletio pod isti.

Samo sat vremena prije tragedije, nesretni mladić je na svojim društvenim mrežama objavio snimak sa svadbe na kom se vide bijele ruže, burme koje su na njima okačene, a u pozadini se čuju zvuci trube i svatovi koji se vesele, ni ne sluteći kakva će se tragedija dogoditi.

Tokom sudara kamion se zapalio, a deset vatrogasaca je gasilo požar i brzo ga lokalizovali. Dve ekipe Hitne pomoći su bile na mjestu nesreće, a saobraćaj je potpuno obustavljen na ovoj dionici.

(REPUBLIKA)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x