GNUSNI ZLOČIN NA BUKULJI, SVE VRVI OD POLICIJE! Pucnjava Usred Dana, Ubijen Ljubimac Vesne Zmijanac!

GNUSNI ZLOČIN NA BUKULJI, SVE VRVI OD POLICIJE! Pucnjava Usred Dana, Ubijen Ljubimac Vesne Zmijanac!

Vesna Zmijanac prije nekoliko dana vratila se nastupima nakon zahtjevne operacije srca, ali umjesto da uživa u svom uspjehu, pjevačicu su dočekale užasne vijesti sa Bukulje.

Kako Alo! saznaje, Vesnin pas rase Džek Rasel ubijen je prije tri dana u dvorištu njene vikendice na Bukulji, a policija i dalje traga za počiniocima.

– Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu prije tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest mjeseci. Njih nisu dirali – ispričao je žitelj Bukulje, koji je otkrio da je pjevačica odmah obaviještena o tom gnusnom zločinu.

– Njoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vijest ju je veoma potresla. Plakaka je kao kiša, jer je voljela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovca – rekao je izvor, a potom otkrio da su i ljudi iz okolnih sela podno Bukulje bili veoma uznemireni nakon ovog događaja.

– Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su cijeli dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi jer su te scene bile zaista potresne. Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija – ispričao je žitelj Bukulje.

(Izvor: Srbija Danas/Alo.rs)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x