“RIJEČI TU ZVUČE GLUPO” Ovako je Josipa Lisac prokomentarisala Prijine koncerte u Hrvatskoj: Izjava koju niko nije OČEKIVAO

“RIJEČI TU ZVUČE GLUPO” Ovako je Josipa Lisac prokomentarisala Prijine koncerte u Hrvatskoj: Izjava koju niko nije OČEKIVAO

Koncerti Aleksandre Prijović izazivaju veliku pažnju, ne samo publike koja je obasipa komplimentima, već i javnih ličnosti koje joj u velikoj mjeri pružaju podršku.

Posebno interesovanje su izazvali Prijini nastupi u Zagrebu, čak i prije nego što su održani.


FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Činjenica da je uspjela da rasproda čak pet koncerata dočekana je kao senzacija. Bilo je izjava poznatih osoba kako “nikad nisu čuli nijednu pjesmu Aleksandre Prijović”, ali su mnogi stali u njenu odbranu.


FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sada je koncerte Aleksandre Prijović prokomentarisala i Josipa Lisac.

– Zašto ne bismo imali svoj izbor?”, odgovorila je na pitanje novinara N1infoTV o “gostovanjima cajki u Hrvatskoj.

– I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći – naglasila je muzička diva, pa nastavila u svom stilu:

– Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno.


FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Da li pravde ima? Ne znam. Ali ako si ti spreman za koncert i možeš da ga rasprodaš, fenomenalno! Tu nema reči”, objasnila je Josipa. “Reči tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža (sa koncerta), to pokazuje sve.

Lepaisrećna.mondo

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x