VELIKA TUGA U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Pjevačica strašne vijesti čula tik pred koncert! Slomljena poručuje: OTIŠAO SI NA BOLJE MJESTO.

VELIKA TUGA U DOMU CECE RAŽNATOVIĆ! Pjevačica strašne vijesti čula tik pred koncert! Slomljena poručuje: OTIŠAO SI NA BOLJE MJESTO.

Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram.

Ovog puta povod za njeno oglašavanje nije bio nimalo lijep. Naime, Ceca je objavila sliku prijatelja koji je nažalost prerano preminuo.

– Otišao si na neko ljepše mjesto, ali ćeš nam vječno nedostajati – napisala je Ceca, pa dodala:

– Neće vrijeme popuniti tu prazninu, samo ćemo morati da naučimo da živimo sa njom – dodala je Ceca u opis fotografije i postavila srce.

Kako saznajemo, Ceca je vijest o iznenadnoj smrti dugogodišnjeg porodičnog prijatelja primila pred početak nastupa na Jahorini, gdje je sinoć pjevala. Ona je ovu vijest teško podnela, ali je kao pravi profesionalac smogla snage da izađe na binu i održi koncert, a da publika ništa ne primijeti. Ceca je na Jahorini malo obnovila i repertoar, pa je pjevala i neke svoje pjesme, koju njena publika dugo nije imala prilike da čuje uživo.

Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

Inače, uz objavu o pokojnom prijatelju, Ceca je pustila svoju novu pjesmu “Za kraj” koju je otpevala za potrebe filma “Nedelja” koji je urađen po motivima iz života Džeja Ramadanovskog. Balada je već osvojila publiku, a potpisuju je Futa i njegova pokojna supruga Marina Tucaković.

Kurir.rs

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x