“Razmišljam da ga VODIM” Marija Šerifović progovorila o sinu – Evo GDJE je Mario kada je ona u poslu

“Razmišljam da ga VODIM” Marija Šerifović progovorila o sinu – Evo GDJE je Mario kada je ona u poslu

Marija Šerifović prije tri mjeseca ostavrila se u najljepšoj životnoj ulozi, postala je majka dečka o kojem je sada progovorila.

Kako je istakla na početku, i ako je mali već je primetila karakter koji ima – što joj se dopada.

– Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje – rekla je Marija u “Vikend specijalu”, pa je otkrila da li se ona promenila:

– Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je.

Marija ŠerifovićFoto: ATA images

Pjevačica ističe da je čekala trenutak kada će objaviti album koji je simbolično nazvan “Dolazi ljubav” i posvećen je njenom sinu. Sada, kada su već neko vreme zajedno, ona se uveliko priprema za turneju, ali nije sigurna da li će Marija voditi sa sobom.

– Razmišljam da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim, moram da kažem, od kada snimam “Zvezde Granda” ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin – rekla je Marija.

Marija ŠerifovićFoto: Instagram printscreen/serifovic

Pjevačica se osvrnula i na to što je bila predjsednica stručnog žirija u finalu Pesme za Evroviziju, te kako gleda na pobjednicu Teya Doru.

– Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici. A to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem, ali smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijednog falša što je meni za pobedu – rekla je Marija u “Premijera – Vikend specijalu”

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x