Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će OVA DVA ZNAKA OVOG PROLJEĆA doživjeti BOŽANSKU SREĆU

Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će OVA DVA ZNAKA OVOG PROLJEĆA doživjeti BOŽANSKU SREĆU

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Tamara Globa nedavno je otkrila dva znaka Zodijaka koja će na proleće 2024. imati pratiti ogromna sreća. Njihovi životi će se u narednim mjesecima preporoditi i moći će da uživaju u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i sjajnim poslovnim prilikama.

Hajde da vidimo koga će to obradovati horoskop, ako je vjerovati ovom astrologu! Globa kaže da će glavni sretnici ovog proljeća biti Lav i Ribe!

LAV

Ovog proljeća očekuje vas puno posla, kreativnih projekata i različitih angažovanja koji podrazumijevaju vaš doprinos, ali će svi poduhvati biti krunisani uspjehom. Naredni mjeseci generalno će biti obilježeni aktivnim promjenama i novim mogućnostima. Imaćete energiju i samopouzdanje da postignete sve što zacrtate. Smiješi vam se ili unaprijeđenje ili neka prilika u kojoj ćete moći da pokažete svoje liderske kvalitete. Kada je riječ o finansijama, ovo je dobar period za investicije i dugoročno planiranje.

Na proljeće ćete biti posebno privlačni drugim ljudima i svi će žudeti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomatičnosti nisu na odmet, posebno u odnosu sa kolegama, gde bi moglo da dođe do manjih razmirica zbog vaše želje za dominacijom. Proljećni dani probudiće u vama duboka, lepršava osjećanja, pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva i velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog. Zauzeti Lavovi održaće harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromis.

Ne zaboravite da povedete računa o sopstvenom zdravlju; prolećni umor mogao bi da utiče na vaše blagostanje. Priuštite sebi više sna, vježbajte, zdravije se hranite i održavajte balans između posla i odmora.

RIBE
Ribe, od marta vam konačno kreće nabolje u životu! Sledi vam veoma dobar poslovni period, koji će rezultirati ne samo profitom, već i korisnim, zanimljivim poznanstvima. Očekuje vas veoma ozbiljna odluka u karijeri; možda ćete prelomiti i početi da raditi za sebe, možda ćete promijeniti karijeru ili tražiti povišicu. Bilo kako bilo, vaša odluka pokazaće se dobrom! Ne morate brinuti o svojim finansijama, očekuje vas primijetno poboljšanje materijalne situacije. Ovaj period savršen je za kupovinu većih, važnijih stvari poput namještaja, tehnike…

Do značajnih odluka može doći i na privatnom planu; moguće je da će vam se promijeniti emotivni status – može doći do vjeridbe, braka, trudnoće, rođenja djeteta u bliskom okruženju… Zauzete Ribe će se konačno oprostiti od dugoročnih problema i shvatiće šta je ono što žele od partnera.

Slobodne Ribe mogu da računaju na romantičnu avanturu koja ima potencijal da se razvije u ozbiljnu i harmoničnu vezu. Moguća je i kancelarijska romansa – da, to jeste kontroverzna stvar, ali Ribama bi ovog proljeća mogla da se isplati.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x