Brat otkrio jezive detalje tragedije kod Leskovca: “Pretraživali smo teren, a onda nas je pozvala…

Brat otkrio jezive detalje tragedije kod Leskovca: “Pretraživali smo teren, a onda nas je pozvala…

Saška Jovanović (30), koja je bila nestala od ponedeljka dok je bila na putu za posao, pronađena je mrtva u polju blizu sela Čekmin kod Leskovca. Na nju su naletjeli policajci samo 200 metara udaljeni od njene kuće, skrivenu u žbunju gde je živjela sa svojim suprugom i dvoje djece.

U potragu za Saškom juče se uključilo pedeset ljudi, među kojima su bili policajci i njeni prijatelji, ali su ubrzo dočekane tužne vijesti. Iz njene porodične kuće čuli su se vapaji i plač, dok komšije ističu da se slična tragedija ne pamti.

Kako je Saškin brat Đurica ispričao za Alo!, tijelo je pronađeno kod potoka u žbunju.

– Sestra je bila divna. Ne znam šta je presudilo. Ja živim u Njemačkoj i prekjuče sam doputovao u Srbiju. Odmah sam sa prijateljima organizovao da krenemo u potragu. Juče, kada smo krenuli, podijelili smo se u dva tima. U prvom je bila policija, a u drugom grupa mojih prijatelja i porodica. Pretraživali smo teren jedno 20 minuta, ali nas je pozvala policija, koja nam je rekla da se vratimo odakle smo krenuli. Tada sam saznao najgore vijesti. Sestra je nađena nedaleko od kuće, iza potoka koji teče kroz selo, u šumici. Njeno tijelo, kako sam čuo, bilo je u žbunju – otpočinje priču brat nastradale žene.

– Ne znamo da li ima nekih tragova na tijelu, u toku je obdukcija. Posljednji put sam se sa sestrom čuo prije šest dana. Ništa nije nagovještavalo da će doći do tragedije. Djeca ne znaju, treba sada da im saopštimo tu tužnu vest. Ona nema drugih braće i sestara, ja sam joj najbliži. Bili smo vezani jedno za drugo. Svi smo u šoku, ne možemo da vjerujemo da nam se ovo moglo desiti – zaključuje brat nastradale Saške.

Inače, kako su komšije rekla za pomenut medij, mejsec dana prije tragedije Saški je zapaljen automobil, ali ona to nije htjela da prijavi policiji.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x