PAVEL GLOBA 0TKRIO KOJA DVA ZNAKA ĆE PRATITI SREĆA OD 1. MAJA 2024: Blago majci koja ih je rodila

PAVEL GLOBA 0TKRIO KOJA DVA ZNAKA ĆE PRATITI SREĆA OD 1. MAJA 2024: Blago majci koja ih je rodila

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je nedavno da dva znaka horoskopa očekuje povoljan period počevši 1. maja pa sve do kraja 2024. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani. Evo koji su to znaci u pitanju i šta im zvijezde sve donose!

RAK

Od 1. maja nadalje Rakove očekuje period promjena. Moguće je da ćete se suočiti sa problemima, posebno na poslu, ali ovo ne gledajte kao na kaznu, već kao na priliku! Globa ističe da će Rakovi uz snalažljivost i upornost prevazići ove izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki vaš naporan rad biće nagrađen. Do kraja godine možete da očekujete i unapređenje ili povećanje plate na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na bankovnom računu Rakova će se popraviti u velikoj mjeri, prenosi “Progorod43”.

RIBA

Ribama se, pak, smiješi sreća na ljubavnom planu! Ako ste solo u narednim nedjeljama čeka vas sudbonosni susret koji će vam pokrenuti leptiriće u stomaku i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo će se najvjerovatnije pretvoriti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo. Ribe koje već imaju porodicu ili partnera svoj odnos će unaprijediti i podići na viši nivo sa mnogo više topline, povjerenja i razumijevanja.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x