Klikom na sliku zatvorite prozor.

“KAO DA IH JE NEKO PROKLEO” Komšije o smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: “Možda je tako i trebalo da mu se desi”

“KAO DA IH JE NEKO PROKLEO” Komšije o smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: “Možda je tako i trebalo da mu se desi”

Posle vesti da je Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), preminuo rano jutros u PU Bor, komšije u selu Zlot su u šoku zbog svega što se već danima događa.

– U šoku smo zbog svega sto se desilo u ovom selu. Čuli smo da je preminuo. To je tragedija, jadna žena šta ju je sve snašlo – rekle su komšije misleći na Dejanovu majku.

Komšinica, koja je poznavala preminulog, rekla je da ga se seća kao dobrog momka.

– Ovo je grehota, ne daj Bože nikome, žalosno je za svakog roditelja ovako nešto. Ja sam stara i ne izlazim mnogo, ali ne želim da gledam ovako nešto. Bili su dobri momci koliko ja znam – rekla je komšinica.

– Veliki je šok za njegovu majku, kao da ih je neko prokleo – dodao je drugi komšija.

Inače, Daliboru Dragijeviću je u petak određeno zadržavanje do 48 sati, a zbog sumnje da je bratu Dejanu, zajedno sa ocem Radoslavom Dragijevićem (73) pomogao da telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja prebaci na za sada nepoznatu lokaciju.

Dalibor i njegov otac trebalo je danas da budu saslušani u Tužilaštvu, a pre isticanja mere zadržavanja.

Jedna komšinica rekla je da je upoznata sa tim da je brat osumnjičenog za devojčicino ubistvo umro.

– Možda je tako i trebalo da mu se desi. Pa i on je umešan. Da li ste vi videli kako njegova majka priča, pa bolje bi pričala za kučence nego za nju – rekla je komšinica koja živi u istoj zgradi gde i roditelji male Danke.

Ona kaže da je potresena zbog smrti devojčice i da njene roditelje nije videla danima.

– Opterećeni smo. Samo to gledam i noću ne spavam. Roditelje uopšte ne viđamo – rekla je komšinica.

Još jedan komšija oglasio se, rekavši da roditelji ubijene devojčice preživljavaju haos.

– Meni je sve ovo nejasno, čujem da su pretraživali i oko pećine danas. Ovaj što je preminuo verovatno je nešto znao, a ovaj što je tamo neće da otkrije gde je. Ko zna šta su oni njoj uradili, verovatno zbog toga ne žele da otkriju gde je telo. Pitanje je šta je od tog tela sada i ostalo. Njeni roditelji preživljavaju haos, od početka su ih osuđivali, a ispostavilo se da nije tako. Sad vidim kao neke poruke gde im se izvinjavaju, ali kasno je za to – rekao je jedan komšija.

‘SUMNJAMO DA SU URADILI NEŠTO GNUSNO SA TELOM’ Otkriveni svi detalji istrage u slučaju Danke: ‘To je takav PROFIL LIČNOSTI’
Podsetimo, nešto posle 12 časova pred kuću osumnjičenog Dejana Dragijevića u Zlotu, u kojoj je ostala samo njegova majka, stigla je ekipa Hitne pomoći i inspektori. Iako je prva informacija bila da je Hitna stigla jer je ženi pozlilo, veruje se da su lekarske ekipe dežurale u trenutku kada su joj saopštavali da joj je mlađi sin preminuo tokom jutra.

00:04
Pred kućom Dalibora Dragijevića stoji policija dok komšije dolaze da izjave saučešće
Dalibor danas trebalo da bude saslušan

Dalibor Dragijević (40), osumnjičen da je, zajedno sa ocem Radoslavom, pomogao bratu Dejanu da premesti telo svirepo ubijene Danke Ilić, preminuo je rano jutros u Policijskoj upravi u Boru.

Kako je Kurir nezvanično saznao, Dalibor je preminuo od posledica infarkta uprkos brzoj reakciji i policajaca i lekara.

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beograd.

Dalibor je, zajedno sa ocem, juče priveden u Policijsku upravu Bor i danas je trebalo da bude saslušan.

Kurir.rs/Novosti/Telegraf

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x