Klikom na sliku zatvorite prozor.

UŠLI SMO U KUĆU U KOJOJ JE DANKA ILIĆ BILA SA MAJKOM PRE UBISTVA Prizor je šokantan, a jedan detalj TERA SUZE NA OČI (FOTO, VIDEO)

UŠLI SMO U KUĆU U KOJOJ JE DANKA ILIĆ BILA SA MAJKOM PRE UBISTVA Prizor je šokantan, a jedan detalj TERA SUZE NA OČI (FOTO, VIDEO)

Ubijena Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom polju nakon što je išetala iz dvorišta porodične kuće u kojoj se igrala sa bratom. Danka Ilić je prošla put od pojate, gde ju je majka ostavila na nekoliko trenutaka kako bi drugom deteta dala vodu, nizbrdo do asfalta gde ju je udario automobil koji su vozili osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica Danka Ilić bila je na ovom imanju, prema prvim izjavama majke, kako bi se igrala sa bratom. Reporter “Blica” snimio je kako izgleda unutrašnjost porodične kuće i prizori su šokantni.

Danka Ilić nestala je iz dvorišta porodične kuće u Banjskom polju što ju je odvelo u tragičnu smrt. Nakon samo nekoliko minuta Dejan Dragijević i Srđan Janković udarili su je kolima, ubacili u automobil, a Dragijević je priznao da ju je usmrtio budući da je nakon udesa nesrećna devojčica još uvek bila živa.

Ekipa “Blica” je juče obišla porodičnu kuću majke ubijene Danke Ilić u Banjskom polju i prizor je bio tužan.

Policija raščistila krš, ostali samo oguljeni zidovi
Policija je tokom velike akcije potrage za Dankom Ilić bagerima očistila i dvorište i prilaz kući, kao i unutrašnjost kuće. U dvorištu su još uvek vidljivi tragovi viljuškara i kamiona.

Detalj koji lomi srce
Nakon akcije raščišćavanja kuće, dvorišta i okoline, reporter “Blica” je uslikao igračku za koju se pretpostavlja da je Dankina. Kako je rekla majka tokom prvih dana potrage, ona je Danku Ilić i sina dovela na ovo imanje kako bi se igrali.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x