Pokojni Dalibor i Dankina majka prijatelji na Fejsbuku! Njegov brat joj je ublo ćerku, a oni se znali i družili?

Pokojni Dalibor i Dankina majka prijatelji na Fejsbuku! Njegov brat joj je ublo ćerku, a oni se znali i družili?

Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog Dejana Dragijevića za ubistvo male Danke Ilić, preminuo je u policijskoj stanici u noći između 6. i 7. aprila.

Prema navodima, Dalibor je bio osumnjičen da je pomagao svom bratu u ovom stravičnom zločinu, što je dodatno zakomplikovalo već tešku situaciju.

Posebno intrigantna informacija je da je majka ubijene devojčice, Ivana Ilić, bila prijatelj na društvenoj mreži sa pokojnim Daliborom.

Ova informacija o vezi dodatno baca senku na već tragičnu priču, naglašavajući kompleksnost odnosa među ljudima uključenim u ovaj slučaj.

Ivana Ilić i pokojni Dalibor Dragijević – prijatelji na Fejsbuku
Dalibor naručio gajbu piva kada su mu uhapsili brata

Priče meštana o Dejanu i Daliboru Dragijeviću otkrivaju složene probleme unutar porodice. Prema njihovim rečima, kada je Dejan uhapšen, njegov brat Dalibor je pio.

– Kad je uhapšen Dejan Dragijević brat mu je u kafani naručio gajbu piva – rekla je meštanka, a njen suprug Jovan B. dodao:

– Stalno su pijani bili, ne čudi me ništa od njih.

Majka optuženog za Dankino ubistvo brine da li joj je sin okupan i obrijan
Podsetimo, Svetlana, majka osumnjičenog Dejana, iznela je svoju verziju događaja, tvrdeći da je njen sin dobar i da bi sve učinila za njega.

– Kad sam čula šta se desilo, ja sam imala 180 sa 100 pritisak, a 94 otkucaja (srca u minutu). Rekla sam da idem u Hitnu (pomoć), ali nije je bilo jer bili su ovi u Banskom Polju. I nisam dobro ni sad. Dejan je dobar sin, sluša ovde, on je bio moja desna ruka. Za sve. Zato ja plačem, sve bih uradila za njega, on je bio moja desna ruka. Voleo je neku čašicu samo da popije. Ništa mi nije rekao za devojčicu. Uhapsili su ga na poslu. Nisam ga videla. On treba sad da se kupa, da se brije, odelo da se promeni. Ja sam na televiziji čula – bila je prva reakcija majke osumnjičenog D. D.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x