VJEŠTAČENJE TELEFONA OTKRILO Preokret: Ovo Je Bilo Okidač

VJEŠTAČENJE TELEFONA OTKRILO Preokret: Ovo Je Bilo Okidač

Ženska osoba koja je u srodstvu sa  Nizamom Hećimović (38) iz Gradačca, otkrila je višestrukom Nerminu Sulejmanoviću (35) gdje se od njega ona skriva s bebom, piše Republika.

Istražitelje je telefon  odveo do rodice dok su pretraživali njegove kontakte, pozive i poruke. Ispostavilo se da je  nevjenčanu ženu tražio ne samo na dan, nego i danima prije toga. Zvao je sve njene prijateljice, bližu i dalju rodbinu i išao čak i na njihova vrata.

0cda56db-16ce-4833-848c-769c1d70b56a

Rodica je priznala da je ona, kako se ispostavilo bila saradnik , jer mu je otkrila lokaciju nesretne žene, rekavši mu da je ona kod svoje rođene tetke po majci Zijade Vuković Pamuković, ali je kazala da mu je sve ispričala iz straha, a ne svojom voljom.

– Rodica je znala da je Nermin na sve spreman. Iz straha mu je priznala gdje se krije Nezima s bebom. Ispričala je gorko plačući da je mislila da Nermin namjerava da ženu i bebu vrati svojoj kući i da se kaje što je Nizamu bilo kada, te da to nikada više neće ponoviti. Mislila je da će monstrum da se primiri i moljaka ženu da mu oprosti.

žene ispričala je da je Nizama kod nje našla utočište sa kćerkicom Lenom bježeći od njega, i da je bila do te mjere oprezna da nije nigdje izlazila kak ne bi saznao lokaciju na kojoj se krije. Bila je riješena da zauvijek ode od njega jer više nije mogla da trpi  koje je postajalo sve teže.

363812751-1023339565695699-80090070901288917-n

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x