Kažu da ovaj astrolog SVE POGAĐA, a tvrdi da će OVA 2 ZNAKA do kraja avgusta PROĆI KAO BOSI PO TRNJU: Čeka ih UŽASAN PERIOD u narednih 14 dana!

Kažu da ovaj astrolog SVE POGAĐA, a tvrdi da će OVA 2 ZNAKA do kraja avgusta PROĆI KAO BOSI PO TRNJU: Čeka ih UŽASAN PERIOD u narednih 14 dana!

Pavel Globa, možda i najpopularniji ruski astrolog, čije astro prognoze na dnevnom nivou obilaze sovjetske zemlje, nedavno je naveo dva znaka Zodijaka koja neće tako dobro proći u posljednjim danima avgusta. Globa ih je upozorio na nadolazeće loše događaje, a hajde da vidimo ko to treba da se pričuva do kraja avgusta.

OVAN

Predstavnici vatrenog znaka krajem augusta prolaziće kroz turbulentan period – moguće je da će uronuti u sopstvenu tugu i malo toga će moći da ih trgne iz te apatije. Izdaje iz prošlosti i prošli događaji postaće uzrok trenutnih nevolja. Moguće je da se Ovan u prošlosti ogriješio o voljene osobe, a to će tek sada doći na naplatu. Sve što ste pažljivo krili, saznaće se i moraćete da se obračunate sa sopstvenim greškama. Globa tvrdi da vas čeka lekcija koju nikada nećete zaboraviti, prenosi “Progoroduhta.ru”.

DJEVICA

Djevice će krajem avgusta upasti u mrežu sumnjivih odnosa i uplešće se u veoma loše, pa čak i rizično društvo. Čuvajte se loših navika i opasnih hobija, Univerzum za vas sprema velika iskušenja u ovom periodu. Globa savjetuje da dva puta razmislite prije upuštanja u rizične poduhvate i druženja sa ljudima koje ne poznajete dobro.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x