POGLEDAJTE KAKO JE UBIJENA NIZAMA IZGLEDALA PRIJE 10 GODINA: Nasmijana i bezbrižna, nije ni znala ko je monstrum Nermin (FOTO)

POGLEDAJTE KAKO JE UBIJENA NIZAMA IZGLEDALA PRIJE 10 GODINA: Nasmijana i bezbrižna, nije ni znala ko je monstrum Nermin (FOTO)

Jučer se navršilo tačno nedjelju dana od nezapamćenog masakra koji je potresao čitav Balkan, a u kojem je stradalo troje nedužnih ljudi. Među njima je i Nizama Hećimović, majka devetomjesečne bebe, kojoj je monstrum, koji je počinio krvavi pir, presudio na najbrutalniji način.

Nermin Sulejmanović je kobnog dana došao do kuće Nizamine tetke u kojoj se ona sa kćerkicom krila od bivšeg nevjenčanog supruga, a onda ju je uz brutalne batine oteo i odvezao u svoju vikendicu. Tamo joj je u uživo prenosu na Instagramu batinama nanio stravične povrede, kojima joj je promijenio lični opis, a onda joj je ispalio hitac u glavu, zahtijevajući od svojih pratioca da obrate pažnju.

Svi mediji u regionu već sedam dana ne prestaju da pišu o ovj tragediji, a Republika vam donosi fotografije iz Nizamine mladosti, uglavnom stare oko 10 godina, kada nije znala ni za zlotvora Nermina, a ni za batine kojima ju je duži period zlostavljao i na kraju njima otjerao u smrt.

Na svakoj fotografiji Nizama sija od sreće i bezbrižnosti, a skoro sve uspomene zabilježila je sa tetkom Zijadom Vuković Pamuković, koja tragičnog dana nije uspjela da je otrgne iz kandži dželata.

510618-nizama-hecimovic-8-iff

.

510619-nizama-hecimovic-7-iff

.

510620-nizama-hecimovic-6-iff

.

510621-nizama-hecimovic-5-iff

.

510623-nizama-hecimovic-3-iff

.

510624-nizama-hecimovic-2-iff

Nermin je nakon ubistva supruge, bježeći kroz centar Gradačca, hicima iz istog pištolja ubio i svoje poznaniike Đengiza i Denisa Ondera, oca i sina njegove bivše djevojke Dženane Onder, da bi na kraju presudio i sebi metkom u glavu

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x