STIŽE PUN MJESEC U STRIJELCU – A OVA 4 ZNAKA SU NA UDARU: Na njih će ekstremno uticati, evo šta im slijedi

STIŽE PUN MJESEC U STRIJELCU – A OVA 4 ZNAKA SU NA UDARU: Na njih će ekstremno uticati, evo šta im slijedi

Usubotu, 3. juna, nebo će se osvetli pun, ružičasti Mjesec i to u znaku Strijelca, a donosi nam energiju obojenu radikalnom iskrenošću, te čežnjom za slobodom i znanjem.

Ova mijena donijeće vam širu sliku i podstetiti vas na to šta je stvarno važno, te skrenuti pažnju sa trivijalnosti kojima ste bili opterećeni. A evo na koje će znakove junski ružičasti Mesec najviše uticati.

Blizanci

Pun mjesec u Strijelcu će osvetliti vašu sedmu kuću romantičnih veza; očekujte mudre savjete od vaših voljenih. Osoba koja vam je bliska će vas doslovce prosvetlili. Ovo bi takođe moglo da bude vreme da proširite svoje vidike u ljubavnom životu, tako da se ne plašite da sanajte velike snove. Mogućnosti za vas i vašu srodnu dušu su ogromne i možete se radovati onome što budućnost donosi! S druge strane, ovaj pun Mjesec će vam možda na put baciti neke prelomne odluke – možda ćete morati ili da ostavite sadašnjeg partnera ili da mu se dugoročno posvetite!

Djevica

Ovaj pun Mjesec ističe vašu želju da proširite svoj dom i privatni život na velike, neočekivane načine! Iako ste skloni da budete neko ko daje prioritet najsitnijim detaljima, ova mena vas ohrabruje da razmislite o tome kako treba da izgleda vaše okruženje iz snova. Bez obzira koliko to neostvarivo izgleda, sjetite se da je samo nebo granica! Dom može da bude bilo gde ili bilo šta, ne treba da ograničavate sebe! Razmislite o preseljenju na drugo mesto, drugi grad ili čak državu, ili o odlasku na dugo putovanje. Neka vam na umu bude sve što vas izvlači iz uobičajene rutine! Ovaj period će možda obilježiti i neki nesebičan čin od vaše strane za nekog člana porodice.

Strijelac

Vi ste glavna zvijezda ovog punog Mjeseca – on osvetljava vašu prvu kuću samoizražavanja. Kao neko ko stalno traži avanturu, ovaj period biće obeležen vašim prihvatanjem najspontanijih dijelova sebe. Moguće je da vas čeka neplanirano putovanje. Ovo je vrijeme kada se sve vrti oko vas i vaših interesa, ali i vaše želje za slobodom. Vaš napor i trud na polju karijere daće odlične rezultate, a dobićete priliku da na pravi način sagledate svoje lične odnose.

Ribe

Ovaj period donosi vam težnju da se oslobodite na poslovnom planu, odnosno da pokažete svoje pune kapacitete. Kao znak kojim vlada Jupiter, uvijek težite kontinuiranom rastu i širenju, pa je tako i u profesionalnom domenu. Ako ste bili demotivisani ili ste stagnirali, sada je trenutak kada će vas dočekati bolje i važnije prilike. Slobodno preuzmite rizičan projekat ili se srčano zalažite za cilj i zadatak u koji vjerujete, bilo šta što će vam poslužiti kao odskočna daska.

(Blic Žena)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x