JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG STRAVIČNOG NASILJA? Nedjelju dana prije finala, ON je zapečatio svoju sudbinu!

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG STRAVIČNOG NASILJA? Nedjelju dana prije finala, ON je zapečatio svoju sudbinu!

Voditeljica Ivana Šopić ovog popodneva je pokušavala da održi emisiju i popriča sa zadrugarima o najaktuelnijim temama, međutim, nastao je totalni haos, a došlo je i do zabranjenog fizičkog kontakta.

Marko Stefanović i Sanja Grujić su cijelo popodne proveli svađajući se, a sukob je eskalirao kada je Stefanović prišao za stolom svojoj, sada već bivšoj djevojci, pljunuo je i udario po licu, te joj bacio sunčane naočare.

Istog trenutka Sanja je ustala i pred njim od produkcije tražila smjesta diskvalifikaciju, a Marko se nije smirivao već je nastavio sa užasnim pretnjama, pa ga je voditeljica istjerala napolje.

– Ako te stisnem jednom, puca ti vilica na tri mjesta! – urlao je Stefanović.

Dragan Aca Bulić pojavio se juče na svečanom otvaranju kafića svog sina Aleksandra Juse Bulića, te sa okupljenim medijima porazgovarao o svim aktuelnostima koja interesuju domaću javnost, a tiču se prije svega “Zadruge 6” i učešća Ane Ćurčić.

Istakao je kako stoji uz Anu sve do samog kraja, kao i da se nada njenoj pobjedi

Ono što se u medijima pojavilo prije izvjesnog vremena, jeste informacija kako će Aca Bulić unajmiti obezbjeđenje za Anu Ćurčić i njenu djecu, jer se plaši za njihovu bezbjednost, da ne dođe do nasilja, kako od strane raznih manijaka i fanatika, tako i zbog Zvezdanove nezgodne naravi.

Na ovu temu je imao spreman odgovor, preciznije demant.

– Nisam unajmio obezbjeđenje ni za nju, ni za njenu djecu. Smatram da je sve u najboljem redu, tako da nema potrebe za tim. To je malo napumpana priča, jer ne smatram da će biti bilo kakvih problema između Zvezdana i nje – istakao je Aca Bulić.

A šta je sve govorio Bulić za portal SrbijaDanas, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x