“Moja žena je psihopata”

“Moja žena je psihopata”

“Moja žena je psihopata… Nakon što smo se vjenčali odma mi je bilo čudno što se svaki dan po 2-3 puta čuje sa svojim tatom. Mislio sam da će vremenom to doći na svoje, ali kako je vrijeme odmicalo sve češće su se zivkali… vjerujte dnevno su razgovarali i po sat vremena preko telefona.

Neki dan više nisam mogao da trpimi rekao sam joj da to nije normalno što rade, da je bolesno. Ništa mi nije ogovorila samo je otišla plačući u spavaću sobu.

Volim je i bilo mi je nakako žao što sam je rastužio, krenuo sam u sobu da joj se izvinem, a kada sam ušao zatekao sam je kako se pakuje.

Nije mi na prvu bilo jasno, a ona mi je tada rekla da se seli kod svog tate jer sam je toliko uvrijedio što sam joj rekoa da je odnos njenog tate i nje i svakodnevno razgovaranje BOLESNO. Mislio sam da se zeza, izvinuo sam joj se, ali džaba… spakovala se i otišla kod svog tate.

Danima je zovem ne javlja se, neodgovara naporuke… išao sam i pred zgradu, ali nisam je uspio dočekati… ne znam šta da radim, ne mogu da vjerujem da me ostavila zbog jedne riječi koju sam joj izgovorio… ŽENE…”

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x