KĆERKA MI JE JAVILA DA ME MOJA ŽENA VARA, ZAMOLIO SAM JE DA JE USLIKA U HOTELU: Kad mi je poslala sliku SKORO SAM SE SRUŠIO, oblio me hladan znoj

KĆERKA MI JE JAVILA DA ME MOJA ŽENA VARA, ZAMOLIO SAM JE DA JE USLIKA U HOTELU: Kad mi je poslala sliku SKORO SAM SE SRUŠIO, oblio me hladan znoj

KĆERKA MI JE JAVILA DA ME MOJA ŽENA VARA, ZAMOLIO SAM JE DA JE USLIKA U HOTELU: Kad mi je poslala sliku SKORO SAM SE SRUŠIO, ZAR S NJIM?

vara2

BONUS

“Napustila sam muža sa kojim imam 3 kćerke… Bili smo u braku 17 godina, ali prošle godine na ljetivanju sam upoznala momka koji je skoro 20 godina mlađi od mene i tada sam prvi put u životu osjetila ONO NEŠTO. Bila je to ljubav na prvi pogled, kako sa moje tako i sa njegove strane. On je bio sa roditeljima… ima 19 godina, ali bez obzira na sve uspjevali smo tih 10 dana redovno da se “viđamo”.

bigstock-it-s-so-sad-story-116331719-e1519055705346

Na sreću iz istog grada smo i nakon ljetovanja smo nastavili da se viđamo, a prije mjesec dana sam definitivno ostavila muža nakon što je moj muž zatekao nas dvoje u sobi. Pobijesnio je i krenuo da me udari, ali dobio je takve baine od mog momčića da je bilo milina gledati sve to. Da neko ne pomisli da sam ja u cijeloj priči neka zla i loša osoba. Nije to bilo prvi puta je je digao ruku na mene, tačnije dešavalo se to vrlo često… trpila sam i trpila, u početku zbog “ljubavi” koja to zapravo i nije bila, kasnije zbog kćerkica. Možda bi tako bilo još dugo godina da nisam upoznala ovu božanstvenu osobu.

Ima samo 19 I DANAS SAM GA UHVATILA KAKO PLAČE, SVI ga osuđuju, pogotovo mene jer sam “rasturila” brak, ostavila djecu, ali vjerujte toliko se volimo da mi nije bitno ničije mišljenje, ništa mi nije bitno, jer kada sam pored njega, u njegovom zagrljaju, kada me poljubi, ja sam na ovom svijetu sam sa njim… kao da samo na nekom oblaku.

Opet kažem sa njim sam osjetila ONO NEŠTO BOŽANSTVENO i to nešto traje već duže od pola godine i SVE JE JAČE. Ljepših mi je ovih 6 mjeseci života nego sve godine koje sam provela u KAVEZU sa mužom i djecom. Takva smo sredina i znam da će me mnogi pljuvati, ali BAŠ ME BRIGA… MOJU SREĆU NIKO I NIŠTA NE MOŽE UNIŠTITI!!!!

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x