AUUU KAKAV PREOKRET, IZGLEDA DA DJEČAK UBICA NIJE HLADNOKRVNI PSIHOPATA, VEĆ OBIČNO DERIŠTE! Ova reakcija pokazala je njegovo pravo lice: Evo šta je izgovorio!

AUUU KAKAV PREOKRET, IZGLEDA DA DJEČAK UBICA NIJE HLADNOKRVNI PSIHOPATA, VEĆ OBIČNO DERIŠTE! Ova reakcija pokazala je njegovo pravo lice: Evo šta je izgovorio!

Sama pomisao da osumnjičeni dječak dok boravi u psihijatrijskoj ustanovi koju čuva policija, nakon počinjenog masovnog zločina razmišlja o svojoj budućnosti, dok je svojim vršnjacima istu tu svijetlu i perspektivnu budućnost ugasio prije tačno dva mjeseca je neshvatljiva.

– Želja za budućnost mi je da kupim kamp prikolicu i putujem po svetu – ovo je izjavio dječak (13) u danima posle zločina koji je izvšio prije tačno dva mjeseca u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu kada je naoružan upao u školu i ubio drugare i čuvara obezbjeđenja, dok je nekoliko ranio, piše portal Republika. 

Fasciniran Afrikom
– Fasciniran sam Afrikom i stalno maštam o ratu – navodno je rekao dječak u jednom od razgovora poslije zločina, nakon što je izjavio da bi volio da kamp prikolicom putuje po svijetu. U razgovoru sa psiholozima i stručnim licima, dječak je do sada upotrijebio i niz stručnih izraza i riječi koje ne priliče djetetu njegovih godina.

Kada je dječak čuo da mu je otac uhapšen, rekao je da se nada da će prema njemu dobro postupati.

– Dečak je naveo da njegov otac nije propalica već doktor i da se nada da prema njemu lepo postupaju. Recimo, on ne kaže hapšenje, već lišavanje slobode, a umesto ubiti kaže “eliminisati žrtvu” – navodi se.

– Kada govori o oružju, on upotrebljava reči kalibar, zna gotovo sve marke pištolja i pušaka i kog su kalibra, koja municija ide za koje vatreno oružje – dodaju.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x