STIŽE NAM SUPERMJESEC, A 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI VELIKU SREĆU: Od DANAS dolazi promjena i sve će PUCATI od blagostanja

STIŽE NAM SUPERMJESEC, A 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE IMATI VELIKU SREĆU: Od DANAS dolazi promjena i sve će PUCATI od blagostanja

ponedeljak, 3. jula, na nebu će zasijati pun Mesec u znaku Jarca. Ovaj pun mjesec naziva se i Supermjesec, jer zbog blizine Mjeseca Zemlji izgleda mnogo veće nego što je to uglavnom slučaj

Iako se ovaj fenomen dešava oko tri do pet puta godišnji, ovaj će biti najveći ove godine – oko 7 odsto veći nego obično! Astrolozi kažu da će najviše uticati na sledeća četiri znaka, donoseći im energiju prosperiteta i napretka.

horoskop, bik, ovan
FOTO: PROFIMEDIA

OVAN

Ovo je period kada će zvijezde od vas tražiti da se fokusirate na svoju karijeru i profesionalne napore. Vi ste i generalno čovjek od akcije, ali sada ćete imati ekrsta motivaciju i bićete puni produktivne energije.

Ova mena može da označi konačan kraj dugotrjanog projekta na kome ste radili ili da posluži kao inspiracija i pokretač za novih poduhvat. U svakom slučaju, vaš glavni fokus biće na budućnosti u vašem poslovanju.

rak
FOTO: PROFIMEDIA

RAK

Ovaj Supermjese osvetljava vašu sedmu kuću romantičnih veza, stavljajući u fokus želju za čvrstim, stabilnim vezama. Iako umijete da razumijete padove i preokrete u životu, težite ka vezama koje imaju svrhu i koje su sigurne. Shvatate važnost pouzdanih veza, i ako niste u takvoj, moguće je da ćete patiti ili se boriti sa teskobom.

U budućnosti nemojte zaboraviti ovu svoju želju niti odstupati od nje – ulazite u odnose samo sa onima koji mogu da vam ponude konstantu.

horoskop, vaga
FOTO: PROFIMEDIA

VAGA

Pun Mjesec u Jarcu donosi vam želju za pouzdanošću i stabilnošću u vašem domu i privatnom životu. Ovo bi mogao da bude ključan trenutak za vašu životnu situaciju, potencijalno donoseći mogućnost promjene prebivališta ili veliku promenu u vašoj porodičnoj dinamici.

Ovo je vrijeme da ozbiljno razmislite o tome šta su vaši planovi za vaš porodični život; ako ste ikada bili neodlučni, sada očekujte jasnu viziju i ciljeve. Planovi koje imate za mesto na kom želite da živite mogu da budu pokrenuti sada, ali im treba vremena da se realizuju, zato budite strpljivi i vjerujte procesu.

jarac, horoskop
FOTO: PROFIMEDIA

JARAC

Vi ste glavni lik ovog perioda! Ako ste u posljednje vrijeme bili prepušteni na milost i nemilost svojim emocijama, konačno je došao trenutak kada ćete osjetiti stabilnost i bićete prilično objektivni. Sami sebi ćete biti na prvom mjestu, bez obzira na vaša osjećanja prema drugima.

Ovaj pun mjesec je idealan trenutak da razmislite o ličnim dostignućima na kojima radite i o o tome šta vam je u životu zaista važno i za koje to ljude u svom životu uvijek imate mjesta.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x