STIGLA TUŽNA VIJEST, MILJANI NEĆE BITI LAKO: Sve se mijenja

STIGLA TUŽNA VIJEST, MILJANI NEĆE BITI LAKO: Sve se mijenja

Još se nije ni oporavila, a već želi u rijaliti

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić, koja se šest dana borila za život posloke operacije smanjenja želuca u Turskoj, napokon se osjeća bolje.

– Čim sam se probudila i mogla da pričam, pitala sam ljekare da li ću moći da uđem u “Zadrugu 6”! Potpisala sam ugovor s Pinkom, znam da mi ne bi pravili problem, ali želim da se vratim u rijaliti s Bebicom… Doktori su mi kazali da je rano da razmišljam o tome.

Ne sumnjamo da je ova vijest mnogo rastužila Miljanu, obzirom da se u “Zadruzi 5” nije pokazala baš najbolje.

555758-miljanakulic-f

Foto:Printscreen

– Pozvala sam i Indi, koja je prošla isti pakao kao i ja, da se posavjetujem s njom – kaže Miljana, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

Osim što je pitala za rijaliti, Kulićeva je pozvala i nekoliko bivših zadrugara, a među njima i novinara Marka Đedovića.

– Kad sam vidio Miljanin broj na telefonu, mislio sam da me zove Bebica, jer je koristio njen mobilni. Potom sam čuo njen glas! Bio sam u šoku! Rekla mi je: “Markić, je l’ znaš da sam mogla da ti umrem?! Je l’ me voliš?” Dugo je plakala… Onda se raspitivala ko ju je sve podržao dok se borila za život – kaže Đedović.

Indi: Čula sam se s Miljanom

– Mnogo mi je žao što prolazi kroz istu golgotu kroz koju sam i ja prošla. Kao i ona, borila sam se za život poslije smanjenja želuca, ostala sam bez pankreasa, slezine… Miljana me je pitala da li sam poslije operacije smela da pijem kafu i pušim cigarete. Prvu kafu sam popila poslije mjesec dana, a tek poslije pola godine sam zapalila cigaretu. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i zahvalna Bogu što je živa – kaže Indi.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x