Klikom na sliku zatvorite prozor.

3 ZNAKA NISU SVJESNA ŠTA IH ČEKA OVOG VIKENDA – BIĆE SLAVLJA: Kome stižu pare?

3 ZNAKA NISU SVJESNA ŠTA IH ČEKA OVOG VIKENDA – BIĆE SLAVLJA: Kome stižu pare?

Astrologija otkriva koga čeka najuzbudljiviji vikend!

Srećan petak svima koji slave! Još jedna radna nedelja užurbanog tempa je iza nas i konačno sledi dugo željeni vikend. Subota i nedelja, odnosno 8. i 9. jul 2023. godine, donijeće uzbudljiva dešavanja za određene znake. Dok će pojediniti biti fokusirani na ljubav, neko će slaviti poslovni uspjeh i novčani dobitak! Evo o kojim znacima horoskopa je riječ:

BIK
Vrijeme je za druženje! Vikend je rezervisan za kraće putovanje, piknik na otvorenom ili roštilj sa prijateljima. Ne dvoumite se oko ostajanja kod kuće, jer vas čekaju nova poznanstva. Ovo bi mogla da bude savršena prilika za upoznavanje potencijalnog partnera. Sve će se desiti spontano, izgleda da je nova ljubav na pomolu!

DJEVICA
Vikend bi mogao da bude dobar trenutak za planiranje i organizaciju. Razmislite o svojim ciljevima i napravite plan kako ih postići. Bićete spremni za sve što dolazi. Takođe, ovo su dani kada možete da očekujete iznenadni novčani dobitak. Riječ je o trudu za koji još uvijek niste dobili zasluge, a ne bi bilo loše ni da se oprobate u igrama na sreću!

VAGA
Subota i nedelja su idealni dani za trenutke sA voljenom osobom. Uživajte u zajedničkom vremenu. Ne samo da će vam prijati pažnja partnera, već možete da očekujete i iznenađenje koje će vas ostaviti bez teksta. Mnoge Vage ovog vikenda mogu da se odluče za zajednički život sa partnerom, pa čak i za brak.

(MONDO)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x