Prvi put poslije MRKINE SMRTI – NJEGOVA ŽENA DAŠA PROGOVORILA O BEKUTI: Nije mogla da vjeruje, imala samo ovo da kaže

Prvi put poslije MRKINE SMRTI – NJEGOVA ŽENA DAŠA PROGOVORILA O BEKUTI: Nije mogla da vjeruje, imala samo ovo da kaže

Otkako je Ana Bekuta započela emotivnu vezu s Milutinom Mrkonjićem, naslućivalo se u kakvim je odnosima s njegovom zakonitom suprugom Draganom Dašom Mrkonjić.

Sve dok nije preminuo krajem novembra, Mrka je vodio računa o Daši, a pjevačica je isticala da joj to ni najmanje ne smeta.

“Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mjesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga”, govorila je ranije Ana Bekuta koja je Dašu ponudila pomoć i kada je Mrkonjić preminuo.

Iako upućeni tvrde da Daša nema ništa protiv Ane, jedna njena odluka ju je navodno jako iznenadila,kaže izbor za “Svet”. Naime, pjevačica se vraća poslu i nastupaće za Novu godinu, što je bila i Mrkina želja.

2816743-dasa-ff

Foto:Kurir,rs

“Ana je Daši rekla da uvijek može da je pozove ako joj nešto treba i da je tu za nju i ona to jako poštuje. Samo se iznenadila kada je čula da će Bekuta ipak krenuti sa nastupima maltene odmah posliije Mrkine smrti. Divi joj se na hrabrosti, kaže: “Ne znam odakle joj snage da pjeva”. U prvi mah se šokirala, prosto nije vjerovala da je to moguće, ali je shvatila da ona od toga živi”, kaže izvor.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x