Klikom na sliku zatvorite prozor.

BILA JE POKRIVENA, DALI SU MI SAMO DA JOJ POLJUBIM RUKU: MAJKA DJEVOJČICE (15) KOJA JE POGINULA U NESREĆI NEUTJEŠNA

BILA JE POKRIVENA, DALI SU MI SAMO DA JOJ POLJUBIM RUKU: MAJKA DJEVOJČICE (15) KOJA JE POGINULA U NESREĆI NEUTJEŠNA

Oko deset mi je rekla da ide napolje. U neko doba sam je pozvala na mobilni i ona se nije javila. Pomislila sam zvaće nije čula telefon. Poslije deset minuta mi je pozvonio telefon. Nepoznat broj, pomislila sam Anđa me zove, sa nečijeg broja. Zvala me je komšinica. Samo mi je rekla sjedi u kola i dođi na prelaz.

Foto: Mitar Mitrović, Porodični album / Ringier

Ovako započinje svoju potresnu ispovijest za “Blic” Angelina Babić, neutješna majka Anđele (15) koja je sinoć nastradala u saobraćajnoj nesreći u Vrčinu u Srbiji kada je automobil kojim je upravljao njen bliski prijatelj Vuk G. (18) na pružnom prijelazu udario voz. Anđela i Vuk nastradali su na mjestu, dok je njihova drugarica M.Đ. povrijeđena.

Neutješnu majku zatekli su u porodičnoj kući gdje je primala saučešće. Kroz suze i van sebe rekla je da kada je stigla na pružni prelaz nije ni slutila da više nikada neće vidjeti svoju kćerkicu.

  • Vidjela sam svoju kćerku pokrivena, samo su mi dali da joj poljubim ruku – kroz suze je izustila.

Prema njenim riječima, ovu porodicu je nedavno zadesila tragedija, kada je Anđeli preminula baka, sa kojom je odrasla i bila je jako vezana za nju.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x