PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe – Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe – Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti učesnica a sada voditeljka, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža dijeli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa. Kako to obično biva, sve što uradi, biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, ali i medija.

Nedavno je preko TikToka ušla u sukob sa svojom višemjesečnom koleginicom – rijaliti učesnicom i drugaricom Marijanom Zonjić, te su se svi zapitali šta se dešava na toj relaciji. Evo i odgovora, piše Srbija Danas.

Njih dve su ušle u otvoren sukob prije par nedjelja, kada Marijana nije odgovarala na poruke koje joj je Dalila slala. Tada je nastala prava drama, te joj Dalila nije oprostila takvo ponašanje.

Međutim izgleda da su se svi prevarili, jer je svojom novom objavom na Instagram profilu, Dalila upravo demantovala svakoga ko je pomislio da su njih dvije u sukobu.

Dalila i Marijana su podijelile da su zajedno, držeći se za ruke, a fotografiju su začinile emotikonom srca. Izgleda da je sve slađe nakon svađe i pomirenja.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x