Žena za koju se priča da ima ‘najsavršenije tijelo na svijetu‘ prošetala u ljetnoj haljini: NEMA KO NIJE GLEDAO U NJU (FOTO)

Žena za koju se priča da ima ‘najsavršenije tijelo na svijetu‘ prošetala u ljetnoj haljini: NEMA KO NIJE GLEDAO U NJU (FOTO)

Britanska glumica i manekenka Kelly Brook (43) prošetala u haljini cvjetnog uzroka i mamila poglede prolaznika. A kako i ne bi kad je Brook proglašena ženom s najsavršenijim tijelom prema istraživanjima znanstvenika, piše Jutarnji.hr.

Njezinu savršenost potvrdili su znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu koji tvrde kako je idealno žensko tijelo punijeg oblika, a mjere su 93 cm poprsje, 61 cm struk i 87 cm bokovi s BMI-jem 18,85.

2

Podsjećamo, žena s najsavršenijim tijelom na svijetu od srpnja 2022. u braku je s dugogodišnjim dečkom talijanskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (37) i imaju psa Teddyja. Kelly je prva zaprosila svog dečka, a on je to odbio jer je to učinila u javnosti.

capture

Godine 2014. izdala je svoju autobiografiju koja se našla na listi bestselera Sunday Timesa, ipak fokus javnosti nije bio na knjizi, već na tome što se Kelly smijala zbog toga što je udarala svoje bivše dečke u lice, ragbi igrača Dannyja Ciprianija i britanskog glumca Jasona Stathama.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x