MOZGALICA KOJA JE PREJEDNOSTAVNA, ALI JE SAMO GENIJALCI MOGU RIJEŠITI: Provjerite kako vam radi MOZAK!

MOZGALICA KOJA JE PREJEDNOSTAVNA, ALI JE SAMO GENIJALCI MOGU RIJEŠITI: Provjerite kako vam radi MOZAK!

Društvenim mrežama kruži zanimljiva mozgalica koja će vam navodno, ako je riješite u kratkom roku, potvrditi da ste vrlo inteligentna osoba

Da li možete da izračunate koliko su zajedno teški pas, zec i mačka : Koji je vaš odgovor? 

mozgalica

RJEŠENJE:

Mačka-7kg
Zec- 3kg
Pas-17kg

Ukupno: 27kg

Sa crnogorskog i hrvatskog primorja ovog ljeta stižu nam veoma zanimljivi prizori. Žurke koje turisti naprave na gradskoj plaži, novi modeli neobičnih papuča koje obuju kako bi zaštitili stopala na kamenim obalama, oprema i hrana koju ponesu sa sobom do mora, ali i najljepši prizori i nova skrivena mjesta tik uz vodu kao preporuka za nestvarno lijepe plaže, samo su neke od ovjekovečenih situacija koje su postale viralne do sada. Ipak, najnovija fotografija jednog bračnog para će vas istovremeno šokirati i nasmijati.

Na popularnoj Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” osvanula je smiješna fotografija snimljena negjde u Dalmaciji. Pogledajte kakvu su scenu ugledali ljudi na plaži i shvatićete zašto su odmah odlučili da je sačuvaju od zaborava, fotkaju je i okače na društvene mreže.

https://www.facebook.com/DnevnadozaprosjecnogDalmatinca/posts/pfbid02aadwNCtR6fDpCArbcSy6zLrpjs1HQ8Zp9C6kvHHg8vFz357u4hxjApJSgW9c3zUEl?ref=embed_post

Komentari su se nizali ispod fotografije, a da se zaključiti da je većinu veoma zabavila, dok je pojedine malo i ražestila.

“Silo nečista, tri koraka isprid mene na moderan način. Iskipovala bih ja njega kad zaspi, a prvo bih pustila da malo pričvrkne”, “Ona je smjena 07-19h, a on 19-07h… Sve pošteno, po pola”, “Ima dobar pogled”, “Kad se Crnogorac spusti do mora”, bili su samo neki od komentara, a u posljednjem su komentatori aludirali na uvreženo mišljenje o Crnogorcima kao svojevrsnim ljenjivcima, prenosi BlicŽena.

Pojedini su bili ljuti što vide ženu da na takav način ‘služi’ svom partneru.

A kakvo je vaše viđenje ove situacije?

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x