OTKRIVENO ZAŠTO JE DALILA DOBILA OTKAZ NA HAJP TELEVIZIJI: Ono Što Je Uradila Se Ne Toleriše

OTKRIVENO ZAŠTO JE DALILA DOBILA OTKAZ NA HAJP TELEVIZIJI: Ono Što Je Uradila Se Ne Toleriše

Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama

Nakon što je napustila Zadrugu 5, Dalila Dragojević dobila je posao voditelja na Hajp televiziji, međutim, njena karijera nije dugo trajala.

O razlozima njenog odlaska sa malih ekrana dosta se spekulisalo, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, Saša Mirković dao je otkaz Dragojevićevoj zbog bahatog ponašanja.

– Nije istina da je Dalila samovoljno dala otkaz, to su gluposti. Ona je u stvari dobila otkaz i to iz više razloga – rekao je na početku za Alo! dobro upućen izvor, koji je otkrio šta se zapravo dogodilo.

– Ona se već duže vreme ponašala bahato, što se njenom direktoru nije sviđalo. Dobila je nekoliko opomena zbog načina na koji komunicira sa kolegama, ali ona nije marila i nastavila je da se ponaša kao zvezda – objašnjavao je sagovornik, pa ispričao šta je bilo presudno.

– Mirković je strogo zabranio da njegovi radnici koriste Tiktok u svojstvu zarade. Smatra da voditeljima ne priliči da prose za novac od dece i fanova i da je to krajnje neprofesionalno, s obzirom na to da primaju velike plate. Svima je zabranio da igraju takozvane Tiktok mečeve, što je Dalilu razbesnelo. Nije želela da ugasi nalog, jer je ona u stanju da po 20 sati snima lajvove i da ljudima uzima novac na osnovu toga što je samo gledaju. Mirković je shvatio da ona nije profil osobe koja se uklapa u kolektiv i nije mogao da dozvoli da se jedna osoba izdvaja i sebi daje za pravo ono što ostale kolege ne rade, te joj je dao otkaz i rekao da od sledeće sezone neće biti deo Hajpa – zaključio je izvor za Alo!.

Željela da zabrani Caru emisiju

Kako saznaje Alo.rs, Dalila je učinila sve kako njen bivši ljubavnik, Filip Car, ne bi dobio emisiju na istoj televiziji.

– Kada je čula da je Car u pregovorima sa Hajpom i da će dobiti svoju emisiju, Dalila je pobesnela. Pokušala je na sve načine da zabrani njegov dolazak, ali Mirković nije dopustio da na njegovoj televiziji drugi odlučuju o tome ko će biti zaposlen.

(alo.rs)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte još x